_Nur_1818 Kızlar dün normal doğum yaptım sütüm gelmiyor ne yapicam nasıl gelicek boş memeye bebeği emziriyorum red olmasın diye sonra mama veriyorum bu süt nasıl gelicek
MaviDeranHazal _Nur_1818 arkadaşımın 5 gün sütü inmemiş. Bestlak diye bir damla almış hem sütüm geldi hem de arttı diyo sizde bi bakın isterseniz
Kubra_260571 _Nur_1818 bende sezeryan olduğumda sütüm gelmişti ama gelmeyenler göğsü tıkanıp birinden gelenlerde ya da az gelenlerde beyaz dut kurusunu kaynatıp suyunu içtiklerini dutları da yediklerini görmüştüm süt gelmesine yardımcı oluyor instagramda ebeannecim takip edebilirsiniz🌸
Vehim _Nur_1818 önce sakiinnn. En önemlisi bu duş al sıcak, bulgur pilavı ye. Ben denemedim ama kuru incir diyorlar. Ama önce sakin ol yavaş yavaş bollaşacak.
MaviDeranHazal _Nur_1818 daha yeni doğum yapmışsın stres yapma üzülme geçici bir süreç olarak bak. Mutlaka gelir 🙏
aren6161 _Nur_1818 süt kanallarına sıcak havlu koy masaj yaptır sırtına süt gelmesı ıcın youtube dan bakın bolbol su ıc uyumaya dınlenmeye gayret et ılık duş al enınde sonunda gelir bebenı doyuracak kadar stres olma kafam rahatolsunngerısı gelır
Kalbiimde2can _Nur_1818 Bana bildirirmisin canim sonra ise yaradi mi diye? Ona göre trden anneme aldircam ben yurtdisindayim burda ondan yok 😐
aren6161 _Nur_1818 tabıkı zor ama bılac gun mama vermekten bıse olmaz stres yaparsanız hep mama vermek daha sıkıntı rahat olun ıllakı bebenıze yetecek kadar süt gelir rabbım sütsüz bırakmaz sız sakın olun
hndstncvzlikek Hastane de pompayla çekmişlerdi ondan sonra gelmeye başlamıştı, bir de hoşaf, meyve suyu tarzı şeyler içmiştim