glycnkrt beyzacmvrc bende doktoruma sordum kesinlikle istemiyorum yaptırma dedi. benimde işime geldi açıkçası bir hafta kolum ağrıyor sonra. zaten özelde doğum yapacaksınız bence hiç gereği yok. devlet hastanelerini bilemiyorum tabi de genelde temiz olmadığı söyleniyor. imza da istemediler. 26+3 üm bu saatten sonrada olmam
Nhlhmz11 beyzacmvrc daha önce tetanoz vuruldunuz mu son beş yıl içinde , ben hamileyken olmadım şuan 33 haftadayim . Hemsirem vurmadı , tehlikeli dedi gerek yok dedi ama ben iki yıl önce olmuştum .
Halimbey beyzacmvrc ilk gebeligomde yaptırdım aşılarımı ikinci gebeligimle arası az olduğu için tek doz asi yapıldı diğerlerine gerek duymadılar ama bence yapılmalı her türlü tedbir sonuçta
Emineedrk beyzacmvrc ben ilkini olmuştum ikincisinde de sağlık ocağındaki hemşire çok ısrar etti gel tarihlerine bile bak istersen ama olman gerekiyor dedi gittim baktım vuruldum kontrole gittiğimde doktorumda sordu vurdurdun dimi diye
Turuncubebik 1prensannesiiiii 26 da olmanın bi sakıncası olurmu diye korkuyorum bnde bnde aynı durumdayım. Yaptırdımız mı
1prensannesiiiii Turuncubebik yok canım çok şükür bişey olmadı 29 dayım şuan bir hafta sonra ikincisini olucam inşallah
Turuncubebik 1prensannesiiiii şükür canım🤲🏻 Bende 25+4 üm vurulsam mı diyorum ama korkuyorum da geç kaldım diye çok arada kaldım
1prensannesiiiii Turuncubebik ol tabiki canım geç kalınmış bişey yok ebe biz zaten 24-28 de yapıyorduk yeni yeni 20 lere çekildi demişti,riske atma olmayıp için rahat etsin
Nergiz1 Bizimde sağlık ocağında yok aşı. Habire hemşire arada uğra diyor gelirse yaparız aşını diyor.
Mervegedik22- beyzacmvrc ben tek doz oldum 28 haftalıkken ama sezeryan olabilme ihtimaline karşı bence olunması gerektiğini düşünüyorum