Yaşadığım grip enfeksiyonuyla kanımda koyulaşma başlamıştı. D-dimer değeri 0.0-0.5 aralığımda benimki 0.89 du. Tüm kontrollerim yapıldı. Temiz çıktı ama doktor pıhtı atmaması için oksapar 6000lik yazdı. 10 gün kullandım.
Sonra kontrole gittim değerim 0.91 olmuştu. Hamilelikte bu değerlerin yükselebileceğini ama ben enfeksiyon geçirdiğim için kan sulandırıcıya devam edelim dedi. Oksapar 4000lik yazdı yaklaşık 20 gün kullandım.
İğneler bitince bir hafta kullanma gel dedi. İki gün iyiydim. Üçüncü gün panik atakımsı bir garip hissiyatla hastaneye gittim. Tabi kan koyulaşma durumu olunca yine testler falan kardiyoloji cart curt. Temiz şıktı ama d-dimer değerim 1.11 olmuştu. Çok yüksek değil dedi doktor ama Hibor 7500 iğne yazdı 10 gün kullanacağım.
34+4 haftalığım. Açıkçası korkuyorum. Umarım bu mesajımı okursunuz :(
Kan sulandırıcı kullanıyorum diye normal doğum yapamam mı? Bebeğim baş gelişli şu an dönmüş. İlk günden beri hayırlısını diledim ama gönlümden geçen normal tabi ki…
Kan sulandırıcı kullananlar nasıl doğum yaptı. Ne zaman bıraktılar? Yardımcı olur musunuz?