Beratcan Arkadaşlar ege yaşam Hastanesi’nde doğum yapan varmı hangi doktora gittiniz.ve doğum ücretleri ne kadar acaba🤔
Gulsenbck Beratcan merhaba bende 38 haftalık hamileyim günümüzü bekliyorum bizim kız ne zaman gelmek isterse doktorum merve hanım çok memnunum inşallah bu süreci güzel bi şekilde bitiririz. Doğum ücreti takipli olduğum için 11 bin diğerleri için ne kadar bilmiyorum
Efnn_ Takipli hasta iseniz fiyat normal ve sezeryan doğumda da aynı 11 bin tl, ben 37 haftalık hamileyim burada doğum yapacağım doktorum Neslihan hanım
Beratcan Efnn_ benim bi kanamam oldu 7 haftalıkken hala da düşük tehlikem devam ediyor.neslihan hanım dedi engelli de olabilir ondan da kanamanız olmuş olabilir dedi.açıkçası böyle dedi diye soğudum morelim bozuldu. Her ihtimale karşı söylüyolar ama yani 7 haftalık gebelik içinde böyle demesi beni tedirgin etti.
Efnn_ Evet ben çok memnunum, yani neden öyle dediğini sormadınız mı gerekçe neymiş bir sebebe dayalı söylemiş olması gerekiyor şuan kaç haftalık oldunuz, hala gidiyor musunuz yoksa doktor değişimi yaptınız mı ?
Beratcan Efnn_ sordum çocukta bazen bi sorun varsa da böyle kanama oluyormuş.sağlıksız bi gebelik olduğu zaman da kanama oluyormuş öyle dedi bende tedirgin oldum.sonuçta çoğu kişi de kanama oluyo kafam çok karıştı bi ara Merve hanıma da giderim
Efnn_ Merve Hanım var bir de Ege yaşam da o da alanında iyi bir hekimdir bir de ona gitseydiniz farklı bir doktor görüşü alırdınız
Beratcan Efnn_ yok gitmedim canım bı daha devlet Hastanesi’ne gittim şimdi 12 haftalık olduk.hala ilaç kullanıyorum.merve hanım da çok iyi bı doktormuş belki bu sefer ona giderim.
sirikocum12 Beratcan BEBEGİN yerlesme kanaması da olabılır o direk engellı demek ne kdr dogru bılemedım
Efnn_ Gönlünü ferah tut canım sen Allah’ın izniyle sağlıklıdır bir sıkıntı yoktur bebişte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲
Beratcan Efnn_ amin canım benim Allah razı olsun sende sağlıcakla bebişini alırsın kucağına inşallah.sezeryan mı olucan normal doğum mu 🙂
Beratcan Efnn_ bende bu hastanede doğum yapmak istiyorum Allah korusun bebekte bı sorun olsa küves falan varmı bunları da konuştunuzmu
Efnn_ Beratcan Normal doğum bekliyoruz canım her şey yolunda şimdilik ne zaman gelmek isterse bizim kız artık :)
Efnn_ Beratcan küvez var hastanede canım ama hiç sormadım ben daha önce bir arkadaşım doğum yaptı burada ondan biliyorum olduğunu
gbdl2023 Beratcan merhaba 8gun oluyor doğum yapalı bebeğimde kuvezde 34 haftalık doğum yaptım Egeyasam da
Beratcan Efnn_ anladım canım bilgi sahibi değilim bende ondan merak ediyorum.benim de iki tane normal doğumum oldu ama çok zor du iki çocuğum da küveze girdiler doğum sırasında zorlandıkları ićin.bu sefer korkuyorum belki sezaryen olurum ama ondan da korkuyorum🙁çok kararsızım
Beratcan Efnn_ sağlıkcakla gelsin perenses🤗ama doğum yaptıktan sonra bana yazabilirmisiniz acaba doktor olsun hastane olsun memnun kalıp kalmadığını zı merak ediyorum 🤗
Efnn_ Beratcan Canım Merhaba dün doğum yaptım çok şükür bende kızımda gayet iyiyiz Ege yaşam hastanesinde yaptım gerçekten iyiki de burda yapmışım doktorumdan memnundum zaten hamilelik zarfında doğumda çok şükür aynı memnuniyeti aldım ama en büyük teşekkür ve iyiliklerim ebeler o kadar tatlı o kadar pozitiflerde ki normal doğum sürecini sayelerinde muhteşem bir şekilde atlattım kesisiz dikişsiz bir doğum yaptım 🌸
Beratcan gbdl2023 mrb canım rabbim şifa versin inşallah doktorunuz kimdi bide normal doğum mu yaptınız.