poyrazvearya Kızlar bugün 36 haftalık olduk ama hala makat geliş bu şekilde olursa sezaryen zorunlu biliyorum ama doğum belirtileri olur mu nişandır su gelmesidir sancı falan bu şekilde bebeğini kucağına alan yada aynı durumda olan var mı
Meliissaaaa poyrazvearya benim de makat gelişti geçen hafta dönmüş döndüğünü de anladım yandan vurmaya başladı ve mideme çok baskı uyguluyordu biraz rahatladım. Ben hep hareket ettim valla yürüdüm ev zaten merdiven var günde kaç kere inip çıktım bilmiyorum temizlik yaptım hep döndü umarım senin de döner ben normal doğum için dönmesini bekledim ama hemoroid olduğum için doktor önermedi normali
Minigim--2 poyrazvearya bende 33 haftadayim benimde makat geliş ikinci gebeliğim ama sezeryan olucak zaten buda doktorum 37 kadar dönme olasılığı var demsiti sezeryaninda kolayı zoru varmış inşallah döner diye dua ediyorum inşallah döner sizinkide
poyrazvearya yusmer04 yapıyorum ama bebeğimi hissettiğim günden beri hep kafası sağda nerde belime dolanacak 😥
Nazlicangrhn-3009 poyrazvearya aynı dertten bende muzdaribim en başından beri başı yukarda sağ kaburgamina batıyor ve dönmedi daha ☹️☹️
Skrn1 Hiç beklenmedik anda dönüyorlar 32 de doğum pozisyonunda olduğunu öğrendim bende ama bu tekrar makat duruş olmayacağı anlamına gelmez tekrar dönebilir ablamın döndü geri ordan biliyorum son ana kadar zamanı var sıkılmayın
mzyynkbra 37 haftada döndü benim makat gelişti sonra yan döndü . 37 haftaya kadar bende kesin sezeryan gözüyle bakıyordum
kubikkk poyrazvearya benim 37. haftada döndü.. bebeklerin % 3 ya %4 ü makat gelişle doğuyor korkmayın🙏🏻
EmineDefneGokce denizarenmom sen benden erken doğurursun ya benimki bekler bence 😂tembel çocuk doğuruyorum ben
denizarenmom EmineDefneGokce Allah biliyor icimi 40lari gormek istemiyorum😂 insallah anneme falan cekerim annem kardesimide benide 38e girdigi gibi dogurmus teyzem birini 36 birini 37de dogurmus ama baba tarafim hep gec halam birini 41 birini 42de dogurmustu😂
EmineDefneGokce denizarenmom oooof bende istemiyorum yaaa haftaya çarşamba 40😂 bugünden başlicam bakalım neler yapabilirim sancı için