sel2406 Bebeğimin kilosu 3 hafta geride kaldığı için bugün doktorum 36. Haftada alıcağını söyledi çok üzgünüm kızlar benim gibi bu durumu yaşıyan var mı küvezde ne kadar kalır bilen var mı şuan 34. Haftadayım 1800 gr kilosu 36. Hafta da büyük ihtimalle 2100 gr anca olur gibi
pheobebuffay sel2406 35+1de 2260 gr oldu çok geriden geliyoruz biz de biraz yemenize dikkst edin 36ya kadar kilo alır inşallah önemli olan ciğerleri
pinarsabrii sel2406 hiç stres yapmayın kaşar, muz, ceviz bol bol yiyin. Arkadaşım 36+4te doğum yaptı 2300 doğdu bebeği, küveze falan almadılar. Önemli olan ciğerleri. Sağlıkla kavuşun inşallah🙏
Sedaknr sel2406 benim bebeğimde 3 hafta geriden geliyor. Doktorum 39. Haftayı buldurmayız dedi şimdi 37+3 olduk bakalım perşembe kontrolüm var. Geçen hafta gittiğimde 2.200 gram dedi bana da. Sağlığı yerinde olsun da kiloyu doğunca da alır bebişlerimiz korkma sen dua et bol bol 🥰
Seyma0323 Arkadaşım 36 haftalık doğum yaptı kuvöze girmedi Bol bol kaşar ye canim, 2 bardak süt iç ve ceviz ye bunlar bebeğe kilo yapar
yarenscskn Arkadasların saydığı yanı sıra nesquikli kakaolu süt icin kalsiyum olduğu icin bebek kilo alıyor ben suan 31. Haftayım hatta cok almasın diye suan durdum tekrar devam edicem kahvaltılık gevreğinide yiyebilirsiniz .🥰🤲🏻