Ayse7 Merhaba sevgili anneler. Civilde ki baby force portatif beşiklerden kullanan var mı acaba tavsiye ediyor musunuz
EzelUnal18 Ayse7 bende merak ediyordum mağazaya gidip birebir gördüm beşiği ama ne bilim içime pek sinmedi yatağı falan basit ek bi yatak yapmak lazım gibi tabi kullananların yorumlarına göre alabilirim
M3rv3 Evet beşik konusunda herkes fikrini yazarsa çok güzel olur. Henüz bende almadım cevapları bekliyorum 😀
Ayse7 Büyüyen beşiğimiz var oda yaptık ben gündüz odadan odaya taşımak için ve anne yanı olarak kullanmak için istiyorum uygun fiyatlı olsun diye bu beşiği araştırdım ama kullanışlı olması da önemli kararsız kaldım 🤷🏻♀️
Sibel8888 Ben anne yanı aldım markası baby&plus e bebek in ürünü baya araştırdım sadece o markada müzik ve titreşim aleti var diğerleri sadece beşik hem sallanıyo hem sabit durabiliyo kurduk baya sağlam görünüyo fiyatı yanlış hatırlamıyosam 350tl di 1 yaşına kadar yatar dediler
Ayse7 Sibel8888 baby plus ı bende çok araştırdım ama fiyatı 600 tl onun çok pahalı bişey almak istemediğim için diğerine yöneldim