annesininkuzusuu_ Hamile olmadan önce lazere gidiyordum . Hamile olunca bıraktım mecburen . Arada kuaföre gidiyorum ama epilasyon aletiyle(lazer falan değil ) alsam kıllar aynı mı çıkar yoksa sert mi emin olamadım
HaA annesininkuzusuu_ ben hamilelik öncesi , sonrası hep jilet ile alıyorum doğru şekilde alındığında sertleştirmiyor galiba
usenmedimyaptimbirvelet annesininkuzusuu_ jilet venüs kullanıyorum lazer bitti tek tük çıkarsa duşta hemen alıveriyorum sert çıkmıyor hem
annesininkuzusuu_ Pinar41 kimisi epilasyon sert çıkartıyor jilet gibi dedi emin olamadım , kafam karıştı .
annesininkuzusuu_ Slaedz iyi bari yapayım o zaman . Kimileri de jilet gibi sert çıkartıyor dedi kafam karışmıştı
Hatice145 Normalde tuyleriniz yumusaksa epilasyon aletinden sonra sert cikariyor sahsen bende o sekilde oldu
annesininkuzusuu_ Hatice145 lazer sonrası tüy köklerim yumuşak , sert değil ama siyahlar , hamileykende devamlı kuaföre mi gideyim yoksa evde kendim epilasyonla mı alsam bilemedim
annesininkuzusuu_ HaA ben jiletle bacaklarımı aldığımda bile kazık gibi yapıyor . İyi sizinkiler normal çıkıyorsa şanslısınız 😄
annesininkuzusuu_ Cubukmakarna jilet sert çıkartır diyolar ama çoğu kişi de aynı çıkıyor diyor , iyice şaşırdım ben . Kullandığınız marka vs var mı
annesininkuzusuu_ usenmedimyaptimbirvelet bu Venüs markayı çok duydum denemek istiyorum gerçekten de . Bacaklarda vs diğer yerlerde de mi sert çıkarmıyor
Cubukmakarna annesininkuzusuu_ yoo farketmedi ki benim kıllarım erkek gibiydi:) benimki bittiyse herkesinki biter:) deneyin bi bölgesinde kolunuzun isterseniz
usenmedimyaptimbirvelet annesininkuzusuu_ evet ben bacaklarıma da yapıyorum fakat lazerinde etkisi olabilir alırsanız eğer 5 bıçaklı almanızı öneririm bi tık pahalı ama cidden çok iyi
yanlisanlamaama annesininkuzusuu_ ağda bantlarıyla alıyorum tek tük çıkıyor benim onları da güzel temizliyor
hunilimom annesininkuzusuu_ ben yıllardır jilet kullanıyorum ama 2 senedir Venüs kullanıyorum çok memnunum koltuk altı bacak kol bikini bölgesi asla sertleşme olmadı zaten kendinden jelli sadece yedek başlık alıyorsun bittiğinde