Umutyorgun Kizlar 21 haftalk gebeyim demn idrara ciktim selpakla.sildigimde kan rengi vardi..sizce korkmalimiyim.. basina gelen oldu mu.??progestanda kullaniyrm.sabah aksamli.hafif agrim var cok korkuyrm 😢😢
Muhammedamine Umutyorgun kan görmüşsünüz normal bir durum olmadığını eminim ki biliyorsunuzdur heralde tabiki korkmalı ve hastaneye gitmelisin
Mustafaninannesi Umutyorgun canim hemen doktoruna ara yada yakinda ki bi hastaneye git bebise baksinlar ins onemli bisey yoktur bazen es kanatabiliyor.
Yesimustafa Umutyorgun benimde başıma geldi 20 haftalıkken acile gittim herhangi bisi çıkmadı nts ve kan sonuçları temiz cıktı idrar enfeksiyonum vardı ona bağladık durumu. Aklinda şüphe kalmasın git istersen
Umutyorgun Muhammedamine kan degildi cok hafif pembemsi suydu bi pihti seklinde akinti seklinde degildi..
Muhammedamine Umutyorgun bahsettiğiniz durum normal olsa hepimizden gelirdi pembe su nerden geldi neden geldi ? Bunu ne sen ne ben ne de o bilebilir acile gitmen lazım . Sen bilirsin kanama hiçbir durumda normal kabul edilmiyor
deletedmom893 Umutyorgun canım aynı şey bende 20+4 üm bende de oldu bugün aslında dün olmuştu ama bekledim sabah olunca gittim çok şükür bişey çıkmadı ama gitmelisin mutlaka doktorum böyle durumlarda mutlaka zaman kaybetmeden gel dedi
Mela Benimde oluyor ama benim rahim ağzını tıkamis kan birikintisi varmis doktor çamur gbi olmuş ufak ufak gelirse korkma dedi iğne ve hap kullanıyorum ama peçeteye birkaç defa gelirse bile hemen gidip 1 gece yatıp serum alıyorum belki sizinde öyle birşeydir böyle olunca üstten bakıldığında hersey normal diyorlar alttan bakınca sorun asıl anlaşılıyor bence kanamanızi belirtin vajinal ultrasonla baktirin önemli
Deletedmom15257 Umutyorgun bide soruyormusun hemennnn doktora git hemennn yaa neden bu kadar bekliyrosun kiii kucuk bi kahve lekeyle hayatim altust oldu senin ise kan kalk.git.içini rahatlar insallah bisi yoktur
deletedmom893 Benimkisi kan değildi koyu sarı akıntımla arada pembemsi tarzında bişey vardı ama mutlaka git sen kan diyorsun benim ki kan olmadığı halde doktor gel dedi mutlaka gitmelisin
Umutyorgun Doktora gittim tahmn ettigimi yaptilar.progestan ve makattan fitil verdiler..simdi sariya dondu..Rabbim 38 39.haftalari gormeyi nasip etsin..sag saglim zamaninda bebegimi kucagima almayi nasip etsin insallh.benmle ayni durumda olanlarla birlikte insallah..cvp verdiginiz icin tesekkurederm kizlar..dua edin lutfen