Mucize_24 başın sağolsn ck geçmiş olsm cnm.. Keşke 2 gebelikten snra 3. Gebelikte genetik testine bakılsaymış ck üzüldüm.. bende 2 gebelik kaybından sonra genetikte pıhtı oldugunu öğrendim .. senin yaşadıklarının benzerini yaşadm ilk gebelikte ck kücüktü kalp atışı duymadk kese var bebek yoktu o sekşlde kürtaj oldm .. sonraki gebelikte 16. Haftalıkken kesenin yırtılmasından dolayı bebeği kaybettim doğum yaptırdılar ve hayatmda yaşadığım en büyük travma oldu 8 saat süren bir doğum almayın dite ağlarken artk alın bitsin bu acı dedirten o ağrılı sancılı süreç.. Detaya girmek istemiyorm ama ciddi anlamda gördüklerimden yaşadıklarmdan snra psikolojik sorunlar yaşamaya başladm pıhtı oldugunu öğrendik ama ben artk cocuk istemiyordm eşime aylarca yaklaşmadm ayrılmak filan istedim cocuk istemedim hastaneye asla gidemedim gidince ağlama krizleri filan sen sakın kendine bunu yapma.. ben o gün belki o minicik el kadar bebegmi görmesem bu denli sorunlar yaşamıcaktm defalarca bayıltıldm defalrcs geri uyandm.. allajm kmseye yaşatmas bak aradan 3 sene geçti ben 1,5 yıl asla istemedim sonra artk kendime gelip yeniden anne olmaya hazır hissettiğimde tedaviler dilan ysnıt vermedi oysaki hic bir sorun yoktu pıhtıdan başka.. ağlamaktan muayene olamıyordm ck zordu benm icin.. 3 yıl geçti aradan hic aklımda yokken bi anda hamile kaldım ve şimdi 29. Haftamızdayız allahın izniyle 🙏🏻 hergün kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorm. Haftada 2 kez düşüm önleyici iğne.. 18. Haftamda serklaj oldm filan zorlu süreçlerden geçtik minik mucizemle ama allaha şükür şimdi son aylarımız sağlıkla sağ salim gelsin inş.. Sen kendine benm yaptıgımı yapma bir an önce toparlan kafanı dagıtacak seyler yap ben resmen kendimi psikolojik bir bunalım sğrecine soktum ve bundan sebeb istedigim zamanda hamile kalamadım sorunlar yaşadım.. psikolojik dueum bile etkiliyor psikologa gitmeni tavsiye ediyorm bana ck iyi geldi .. Sen şimdi bu süreçte kendini dinlendir rahmin birwz dinlensin snrasonds yeniden düşünürsün hem doğum hem kürtaj rahim güçsüzleşiyor.. gebelik düşündüğünde mutlaka kontrollü ilerle önce doktora git yeniden tüm değerlerine baktır sonrasında deneme başla rabbim kucagını boş bırakmasn