Ummhny doktorun sana diyor ki hemen bitsin istiyorsan sana ilaç yazim diyo sakın kabul etme ben mal gibi tamam dedim ayyy böyle ağrı yok betim benzim attı kusma bayılma hersey oldu yani kendiliğinden adet görüyormuş gibi oluyor takılma . Tabi ben bu durumda bir çöküş yaşadım doktorum da benimle güzel bir konuştu bana gelenler planlı gelmiyor plansız geliyo dedi sende akışına bırak düşünme zevk almaya bak dedi sonra ben konuştuğumuz gibi uygulamaya başladım ama insanın içinde adet dönemi geldiğinde ister istemez acaba mı demeden geçemiyor neyse ben o ay iki defa il dışına çıktım bir düğün bir sağlık meselesi yüzünden sağlık meselesi zamanında hamileymişim ama unuttum ben hamileliği aklımın ucundan bile geçmiyor hatta bayağı ağır şeyler kaldırdım benim adetim bazen mevsimsel değişiklikten kaynaklı gecikiyordu kahverengi pembemsi leke geldi dedim adet oluyorum galiba sonra umursamadım ama olmadım da aklıma yine gelmiyor mevsimsel falan dedim İstanbul’a kendi evime geldiğimde de 2 hafta falan umursamadım yine diyorum ümitlenme diye hamile kalmışım hiç düşünmediğin an da oluyor hersey süreç ile arasında 2 ay var biraz uzun oldu ama sende bunları yaşicaksn diye anlattım 🥰