Eveeett sonunda biz de oğluşumla kandil gününde kavustuk cok şükür. Planlı sezeryan için 26 Ocak’a gün almıstık sabah 8.30 da gittik hemen odaya geçtik damar yolu acıldı sonda takıldı ki uyuşturup takılır zannediyordum 🙄 ama cok acımıyor sadece çişin varmıs hissi oluyor sürekli o da komik yani :) sonrasında 10.45 e kadar hazır bekledim benden önce biri varmıs 10.45 te geldiler sedyeyle indik inerken korku ve heyecan vardı baya ama ameliyathaneye girdiğim de öyle güzel karsıladılar ki hepsi gitti belden iğneyi asla duymadım ameliyat esnası cok güzeldi 11.02 de oğlusumun sesini duydum yanıma getirdiler öptüm minikimi yolcu ettim odaya heh dedim tamam hadi dikin gidelim doktor oğlumun yan durduğunu normal zaten olamayacagını söyledi iyi bari dedim zaten yapamazdım sanırım 😅 11.30 a kadar işlem sürdü ama zerre mide bulantısı filan olmadı sadece sağ omzum ağrıdı biraz o da yatmaktan sanırım önceden de vardı ben de.. Neyse odaya cıktık en sacması karna bastırma olayıydı onda da derin nefes alırsanız hicbir sey olmuyor 8 saat dinlendim 3 serum taktılar meğerse suni sancıymış rahim toparlansın diye bi yandan da gelip gidip agrı kesici iğne yapıyorlar zaten regl agrısı gibi düşünün çektiyseniz. Aksam 8 gibi ayaga kaldırdılar cok zor değildi sonrasında durmadan yürüdüm ve cidden yürüdükce acıldım ertesi gün tüm işlerimi yapar haldeydim tek kötü yanı sütüm gelmedi hemen mama takviyesi verdik süt pompası götürün bence bu sebepten. 2 gün sonra eve cıktık gelip yatmadım normal hayatıma döndüm suanda da hiçbir sey kalmadı duştan sonra sütüm de geldi inşallah siz de kolay şekilde atlatırsınız güzel anneler ❤️🙋♀️