Pelus Selam kızlar,doğumumu memorial’de yapmayı planlıyorum ancak hastanenin ne gibi Hizmetleri var bir türlü net bilgi alamadım😕 poliklinikteki görevli kapı süsü,şerbet ikramı var dedi,hasta yatıştaki görevliler de kuaför var dedi. Standart,lüks paket vs ayırım var mı acaba? Doğum ücretine neler dahil?Doğum yapan ya da bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok mutlu olurum,ona göre süsleme vs yaptırıcam 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ZeyooZ Pelus listeleri var sana vermediler mi? Paket mi satın aldın? Tek paket var zaten onda da kontroller, tetkikler, şerbet, kuaför, bebeğin muayenesi, tanıdıklarına gönderilecek doğum mesajı, hastane çıkış seti falan var liste bende var
Pelus ZeyooZ yok vermediler ya:( süslemeye dair birşey yok değil mi? Doğum paketi almadım,hastanenin başka şehirlerdeki şubelerinde Doğum ücretine dahil olarak Hastanenin kendi fotoğrafçısı giriyormuş,misafirler için ikramlıklar vs oluyormuş. Bizimkinde yok sanırım hiçbirşey😕
ZeyooZ Pelus yok canım süsleme yazmıyo. Ben de paket almadım ama hemşireye sordum elimizde boşta varsa küvöze bi tül takıyoruz sadece ne renk denk gelirse dedi 😒 başka da hiçbi şey vermiolar benim bildiğim. Şerbet bile pakete dahil nerde kaldı ikramlık🤦🏼♀️
Pelus ZeyooZ kötü ya o kadar ücret ödüyoruz,hiçbirşey yok😕başka hastanelerde Doğum ücretine pazarlık da yapılıyor,memorial de o da yok😕neyse ki doktorum iyi
Pelus ArslanlardanEsra 330 tl muayene,6500 normal,7250 sezaryen. Artmış olabilir fiyatları tam bilmiyorum.
Dxp8 Pelus paketle aralarındaki fark ne acaba? Yani o içinde ekstraları olanın fiyatı ne biliyor musunuz?
Pelus Dxp8 muayene,tahliller ve tarama testlerine ekstra ücret verilmiyor,ama paket fiyatı yukarıdaki yazdığım rakamlardan daha fazlasına geliyor. Benim yazdıklarım sadece Doğum ücreti.
Dxp8 Pelus anladım, teşekkürler. Ben sadece Doğum için başka paket var sanmıştım. Dediğiniz gibi hastanede bilgi çok vermiyorlar.
Pelus Dxp8 rica ederim. Yakında kontrolüm var,haftaiçi çok yoğun olmuyor poliklinik çalışanları,iyice öğrenmeye çalısıcam hatta müsaitlik varsa odaları da görmek isticem.
Dxp8 Pelus ben odaları gördüm, güzeldi. Çok büyük değildi gördüğüm oda ama konforluydu. Ama fiyatlar ve paketler hakkında detaylı bilgi vermediler.
Pelus Dxp8 biz Doğum için fiyat aldık ama muhtemelen aldığımız fiyatı ödeyip çıkamıcaz,mutlaka ekstra bişeyler çıkartırlar😕😕
ZeyooZ Dxp8 paket bi tane. Giriş katta yatış bölümünden ayrıntılı bilgi veriyolar. Sen hangi doktora gidiosun?
Dxp8 ZeyooZ ben de giriş kattaki yerde sordum ama tam bilgi veremedi oradaki görevli. Belki yanlış kişiye denk geldim, bilmiyorum. Normalde yurtdışındayım, doğurmaya Türkiye'ye geldim. Doktorum Nesrin hanım.