Mlke987 Sanırım bugün yeni bir Güncelleme geldi belim ve sırtım çok ağrıyor normal mi bilmiyorum aynı durumda olan var mı
Pnr_KMRC1 Mlke987 9+4 haftalık hamileyy 8 haftada sırt ve bel ağrım başladı şuandada devam ediyor belim fazla ayakta durunca agriyor sirtimda surekli bı ağrı var doktora sormuştum normal demişti💐
Dnzglsm_123 8+ 0 benim de bel ve kasık ağrım var, perşembe kontrole gideceğim soracağım doktora. Ayakta kalınca ağrıyor özellikle belim. Kasıklarım da ara ara ağrıyor
Mlke987 Dnzglsm_123 yaaa benimde sorunca bana da bilgi verir misiniz benim gitmeme daha çok var çünkü
Dnzglsm_123 Mlke987 merhaba, ben bugün gittim kontrole bebek iyi çok şükür. Normalmiş ağrılar. Siz yazın demiştiniz
Pnr_KMRC1 Mlke987 kanama olmadığı sürece yaşadığımız çoğu şey normal kızlar panik yapmayalim bence 💐🥰
mucizeeem_ Benimde o haftalarda çok ağrım vardı ama geçti 2 haftaya kadar inşallah şeninde uzun sürmez canım daha çok ağrılar çekiceğiz 🙏🏻🙏🏻
Pnr_KMRC1 Mlke987 bende oyleydim şuan daha rahatım ☺️ bişey olunca gebelikten kaynaklı diyip.geciyorum 🤣