Suheda_4406resul Kızlar ben bebeğim kilo aldım diye günlük bir kase yoğurt tüketmeyi düşünüyorum fakat sade yoğurdu yiyemiyorum içerisine ne katarsam hem tadı güzel olur hemde bebeğe daha fazla kilo aldırır?
misirveannesi Suheda_4406resul muz doğra içine biraz ceviz kat muz ceviz yogurt bebeğe kilo aldıran besinler
Suheda_4406resul babysevgi tadı güzel oluyor diyemi yoksa daha çok kilo almasına yardımcı oluyor diyemi
ikiprensesannesi06 Suheda_4406resul Pekmez yada şeker çok güzel oluyo bende sade yiyemem böyle tukediyorum
Mucizem33 Yoğurt ve pekmez vücuda hic bir faydası yok ikisi bir ara da tuketmeyin . Aksine vücuttan kalsiyumun atılmasını sağlıyormuş . Yoğurt ve meyveler guzel oluyor ve ya kuru meyveler
yagizegemom Suheda_4406resul bende muz ve bal katıyorum öyle yiyorum muzu eziyorum ama meyveli yoğurt gibi yapıyorum 🥰
momyy__ Suheda_4406resul valla ben pul biber nane ve tuz koyuyorum da sevdiğim için yani bunlar girince bebeğe aynı şekilde faydası olurmu bilemedim çilek muz fln da iyi olabilir
Suheda_4406resul momyy__ ben baharat tuz bunları yoğurda katamam şimdiden bile midem bulandı 😅 en iyisi meyve koymak olacak bence yinede teşekkürler 🥰
Efnanefnan Suheda_4406resul yulaf ve kivi yada cennet hurması doğra ye harika tadı oluyor ayrıca cennet hurması bebeğe kilo aldiriuor
Suheda_4406resul Efnanefnan şuan bunlar evde yok ama mandalina türü c vitamini meyveler var onları koyarım daha sonra cennet hurmasinida denicem🥰
ikiprensesannesi06 Suheda_4406resul Ben bu şekilde yedim fazla abartmadan koyarsan bişey olmaz 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı pekmez bunu bu şekilde kullanırsan bişey olmaz Allah’ın izniyle