Elif_2323 Özel takipliydim Doğum yapacağım hastane 10.500 normal doğum 11.500 sezeryan olmuş bu kadar mevlaya gerek olmadığını düşündüm ve devlette doğum yapmayı tercih ettim 32+2 haftaligim Acaba hani doktoru önerirsiniz 🙏
nurayett Elif_2323 Eğer normal doğum yapacaksanız nöbetçi doktor kimse o oluyor hastahanede ya da ebeler yaptırıyor doktor girmiyor arkadaşım haçkalıda yaptı memnun kaldı bende şuan haçkalıda müşerref gamze hanıma gidiyorum yeni geldi çok ilgili bi arkadaşım da kanuni numuneye gidiyor menşure hanım geldi medikalpark hastahanesinden baya memnun kaldı 🥰
minikk_mucizem Elif_2323 kesinlikle Gülçin Güner hem takipliydim hemde 7 ay önce sezeryan doğumumu yaptı
YagmurAnnesi Elif_2323 O zaman takip için Murat Mengüllüoğlu canım 😂 Normal doğum yaparsan ebeler yaptırıyor zaten. sezeryan olursa süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama.
YagmurAnnesi Kuzuletta evet ben önceki hamileliğimde de ona gittim şimdi yine ona gidiyorum. İlgili yani öyle 2 dk bakıp bırakmıyor. Gülçin hanımı da övüyorlar ama ona hiç gitmedim.
Eylulasyamom minikk_mucizem merhabalar Gülçin güner hakkında bir kaç sorum olacak yardımcı olurmusunuz
Eylulasyamom Alpsmommm randevusu zor bulunan bır doktor ilk kez gıdecegım takibi falan ilgisi nasıl bır doktor yardımcı olurmusunuz