rabia3561 Kızlar Trabzon 7m hastahanesinde Aynur hanıma giden var mı? Şubatın ilk haftasında randevum vardı randevu için aradığımdan hastahaneden ayrıldığını söylediler. Hastası olup bu sıkıntıyı bilen var mı? Hangi hastahaneye geçtiğini bilen var mı?
nurayett rabia3561 medicalpark yıldızlıya geçti iyi bir doktor bir şey sormadam her şeyi anlatıyor soru işareti bırakmıyor ücreti arttığı için ben gidemiyorum artık ama çok iyi bir doktor
rabia3561 nurayett ben 2 yıldır ona gidiyorum da bir anda randevu bulamayınca şaşırdım . Herhangi bir çözüm sunulmadı mı size
nurayett rabia3561 yok ya ben zaten yeni taşındım şuan beş aylığım son ay hariç gidiyordum hep muayene ücreti artınca kontrollere artık haçkalı babaya gidiyorum menşure gamze hanım var o da üniversteden geldi yeni o da çok tatlı biri kalabalık da olmuyor yenş geldiği için bol bol ilgileniyor sorularınızı yanıtlıyor
nurayett rabia3561 oo maşallah sizin az kalmış ilgili bi doktor ya bi deneyin bide kanuni de menşure hanım var o da özelden geldi devlete arkadaşım çok memnun