Saaareeee Aydn3 yok canım 5 haftalikken de ogreniliyor sen ogrenmedinmi daha 😂😂😂 Şaka bi yana hepimiz anne olarak çok merak ediyoruz cinsiyetleri ama şuan daha çok erken Allah sağlıkla kavuştursun 😍
Rebulice Biz 12 haftalıkken doktorumuz %60 kız dedi. Sabırsızca 16 haftalık gittiğimizde %100 kız dedi. 21 haftada da detaylı ultrasonumuzu yaptık. Orada da teyit etti detaylıyı yapan doktor. 😊
Mommy48 Aydn3 16. Haftadan sonra kesin söyleniyor. Bizde 16+1 de öğrendik erkek olduğunu çok belliydi 🥰
Hayriye1234 AyseBayrak57 bu test nedir. Herkes yaptırabiliypr mu. Yaptırmanın bir sakıncası var mı. Yeni duydum bunu ama bilgim yok
AyseBayrak57 Hayriye1234 Nipt testi isterseniz ücretli olarak dışarıda yaptırabilirsiniz. Doktorunuza danışın sizi yönlendirir. Genetik testi aslında bu taşıma ihtimali olan hastalıkları tespit ediyor. Ülkemizde genellikle yaştan dolayı mecburi tutuyor hekimler. Biraz pahallı olduğu için size kalmış yaptırmak.
Raziye_artrk Bakarmısınızzzz @Ssdka33 sizinde böylemiydi doktorum erkek dedi 13 haftada @Mommy48 bakarmısınız
minnieme 12.haftada doktorum yüksek ihtimalle erkek dedi, 17. Haftada %80 kız dedi. Hala net bir şey yok o kadar hareketli ki zor takip edebiliyoruz o yüzden net anlaşılmıyor 3 hafta sonra detaylı usgmiz var orda öğrencez inşallah😂
Zeyneparsln Aydn3 Hayır çok erken daha cinsel organları oluşmuyor o haftada. Özele gidiyorsanız 12 de tahminde bulunuyor 16 da net söylüyor. Devlette 16 da da göremeyebiliyorlar
Dalklncebru Aydn3 imkanı yok ogrenemezsin zaten 13 haftadan sonra net belli oluyor ben bile 12 haftamda doktorun tam birşey diyemem bir hafta sonra bakalım dedi.
Ozlemetin Bende 15+3 de ogrenmistim kiz dedi insallah bakalim degismezse kizim olcak ama sana imkani yok soylemez cok erken
SehzadeAnnesi Aydn3 normalde 14 olmadan soylemek yasak yani almanyada boyle turkkiyede nazil bilmem ama ben 19+3de ogremdim
btllsk Anneadayi0404 ilk önce kemik yapısına göre bakıyorlar sanırım erkek dediler. Yani bizde bir şey anlamadık 🙈 17. Haftada kız dediler fakat onda da kordon bağı var bacak arasında net bir şey söylemedi 😁Ayrıntılı ultrasonda net kız olduğunu gördük 😍🥰