btllsk Anneadayi0404 Aynen öyle Rabbim sağlık versin bütün bebişlerimize🤲🥰 ikiside yok sonuçta ilk çocuk 😁
Annonnimmmss 11+3 teyiz bu sabah doktora gittiğimizde tahminim var ama 1 hafta sonra gelin ozaman söyleyeceğim dedi 12+3 te öğrenmiş olacağım yani inşallah hayırlısıyla 🙏🏻🤩
nacik0015 Asliiiiiiiiii42 anneden kan alınarak tüm kromozomlara bakılıyor bebekte bir hastalık down sendromu varmı falan hepsi detaylı inceleniyor bu 2 li ve 3 lü taramaların daha detaylısı canım
-MucizeMelegiim- Hln72 bol bol et yedim. Herkes oğlun olacak dedi. 😅 tavuk eti inek eti hep öyle yedim🙈🙈 birde aşırı uyudum
BEAUTY28 Minmini evet azerbaycanda oyle. Yeni sanki sekerlik gibi bir sey. Yani dr ek ucreti sanki senden sekerlik gibi nasil soylesem bilmiyorum onun icin ek para istiyorki sana cinsiyt soyleyim diye.
Minmini BEAUTY28 hmm anladım ne demek istediğinizi bir çeşit gelenek, kültür haline gelmiş bir şey. 😊
Semyyy Aydn3 ozel hastaneler hemen soyluyorlar cinsiyeti ama 9. Hafta icin soylemezler bana 12+2de tahmin soyledi ama hazirlik yapmayin dedi parti icin 13+4 te %99 soyledi cinsiyeti 😊 insan sabırsızlaniyo ogrenmek icin 😍
Asliiiiiiiiii42 nacik0015 ücretli mi yapılıyor canm neye göre yapılıyor bilgi verir misin ücretli ise ne kadar özelde mi yaptırdınız