Elif_2323 prenseslerimmmmm Doktorum tam piştigi sürece sıkıntı olmadığını söylemişti 32+2 haftaligim her 2 haftada bir yemişimdir 😄♥️
2_evlatyolda prenseslerimmmmm ben cok severim valla hamileymişim kaç kere yedim sonrasında da hep canım çekti yedim sıkıntı yok şimdilik 2 ayda Bi toksoplazma testim yenileniyor iyi piştikten sonra sorun olmaz bence
momyy__ prenseslerimmmmm valla daha pazar günü kebabını yedim 🤣 tam piştiği sürece sknti olmaz bakteri olabileceğinden zararlı diyolar tam pişmemişine aynı şey et için de gecerli
prenseslerimmmmm Sena_1997 Hadi ya demek yasak dedi 😮 Hay allah simdi tereddüt ettim bnde neden acaba açıklama yaptı mı size
Sena_1997 prenseslerimmmmm hamileligin başlarında yasak canim toksoplazmadan ötürü etli cigkoftede yasak degerimde sorun yok fakat bütün gebelere yasakliyorum dedi
prenseslerimmmmm Sena_1997 olabilir cnm haklisin . Yaska yapabiliyor doktorlar ama ben cigkoftede yemiştim bir kere canım istemişti 😔
Esrahmet prenseslerimmmmm sen elleme pişirirken keserken fln ama ye elleyince çocukta iz yapar derler bizim büyükler ne kadar doğrudur bilmem ama