aysenur-1998 haftada farklı bir doktor 4 boyutlu ultrason ile kıza benzetti 17. haftada Memleketimde farklı doktor araştırma tıpta ise erkeğe benzetti sizce hangisi doğru olma ihtimali yüksek
aysenur-1998 annelinkoo kordon değilse erkek yani dedi yapı olarakta erkeğe benzetti ama kafam aşırı derecede karıştı yani 12. haftada dört boyutlu ultrason da kız dediler şimdi erkek dediler
annelinkoo aysenur-1998 olabiliyo canım ben 11-12 haftalıkken kız dedi doktor. 15-16 da tekrar baktı erkekmiş şimdi 34 haftalık başta kız zannedip sonra erkekmiş denilebiliyo 12 erken bi hafta çünkü bacak arasından direkt anlıyolar 16 da
aysenur-1998 annelinkoo Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhhatli
annelinkoo aysenur-1998 çok teşekkürler hepimizin inşallah ama dediğim gibi 12. Haftada genital gelişim 16 ya göre daha az belli olduğu için 16 daki doğru olabilir. 20. Haftaya kadar bakılabilir bidahaki gidişinde kesinleşir inşallah 🥰🙏🏻
aysenur-1998 momyy__ belli oluyor muş ama detaylı ultrason da yani daha çok belli oluyor muş öyle dediler bana daha netleşir dedi yani yanılma payı olmaz hiç dedi
aysenur-1998 annelinkoo inşallah ben de artık belli olmasını istiyorum insan merak ediyor hem hem de ufak tefek bir şeyler almak için heves ediyor 🤲🏻🥰