poyrazvearya Baby-em biraz fazla gibi geldi bana 36 haftalık 15 kilo o haftalarda 4 kilo falan almıştım son ayları çok çok hızlı alıyorsun
-gamze86- Baby-em Her bünye farklıdır Bundan sonra biraz daha beslenmene dikkat edip yürürsen bence dengelersin. 🌸Ben öyle yaptım. Moral bozmak yok 🙂
buseyldz00 Baby-em 25 haftalığım 13kg almışım doğuma kadar da nasipse 10 kg daha alsam tamam😄 demir ilacı kullanıyorum onlar çok kilo aldırıyor bana mesela ve her bünye farklı kimi nasıl oluyorsa hiç almıyor hamilelikte kimi çok alıyor takma hiç bebeğin sağlıklı olsun yeter gider kilolar 🌸🌸
2aslan_annesi07 Baby-em 20 ye kadar kilo almadım şu an 28 haftaligim 10 kilo aldım haftaniz ilerledikçe daha çok alcaksiniz dikkat etmeniz de fayda var
reyhan2705 Aynen biraz fazla almışsın. Ben 27 de tartıldım 11 kilo almıştım şuan 32 yım yakın zamanda tartilmadim
Baby-em Canım çok sıkıldı ya sabah öğrendim sağlık ocağına gidince elbette dikkat ederim ama bir an fazla diyince onlar modum düştü normal olarak oysa sürekli kustum ilk 3 ay ama vitamin balık yağı falan kullandım
ilaydaa61 Baby-em çok almışsınız gebelik şekeriniz olabilir ben 32 deyim toplam 8 kilo aldım doktorum buna bile dikkat et diyor büyük bir stresle çıkıyorum tartıya asla sağlıklı değil diyor toplam 10 kiloyla bitirmemi istiyor