ummuhan3 Mrveem Hayırlı olsun belirtilerini paylasabilirmisin ne kadar süre sonra belirti oldu adete yakinmiydi
CeydaST Mrveem 4. gün tekrar ver bakalım ne kadar yükselecek. inşallah sağlıklı bir gebeliktir güzel yükselir ♥
guzelanne01_ Mrveem ben geç döllenme olduğunu anladım canım 14 gün bekledim gitmek için 5 +4 olarak gittim,normalde son reglıma göre 6+6 olması gerekti 3+4 gibi olmuş oluyor 399 betaya
Mrveem ummuhan3 adet günüm bugün canım sadece benim adet 5 gün var ken leke geldi çok az bir kere sonradan da karın ağrım devam etdi adet ağrısı gibi ama olmazdı daha vardı çünkü kasıklarım ara ara ağrı başladı başka birşey olmadı herkeste farklı görünüyor
Mrveem ummuhan3 ummuhan3 27 girdim aralıkda canım bu ilk diyebilirim 2 buçuk sene evliyim ama eşim ile 9 ay flen yaşadım sonra asker olduğu için yurtdışı göreve gitdi 2 sene olcak 6 ayda bir geldi o zamanda hiç yumurtlama denk gelmiyor du ilk defa izinde denk geldi ondada ben jel kullandım üç gün birgebenin günlüğü ebru abladan aldım tutdu geri akma çok oluyordu bende
Symaaas Mrveem hamilesin ama kanın düşük canım doktorun kan ilacı verir mutlaka aksatma iç bütün testlerini yaptır :)
snm_arslan Mrveem Gözünüz aydın bende 7 haftalık hamileyim ilk başlarda 200 le öğrendim şimdi 18 binleri buldu sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏