1MelekAnnesi Maşallah bebeklerinize 🤗🤗 bizimki 303gr bugün gittik 18+4te 🤗🤗 @Ozlemkeles Eliftotree DilekAlkanat
1MelekAnnesi DilekAlkanat boyu anlayamıyorlar pek cnm sabit durmadıkları için 🙂) doğunca göreceğiz artık Allah kısmet ederse 🤗🤗
DilekAlkanat 1MelekAnnesi hadi insallah kizlar kipirdamalar basladimi sizde hissediyormussunuz ? Anne kilosu ile alakasi var mi hissetmenin acaba 70kg yum ben
1MelekAnnesi DilekAlkanat ben gaz mı bebiş mi ayırt edemiyorum hala 😔😔 ilk gebelikse 20.haftadan itibaren net hissedileceğini söylüyorlar. Bende 68 kiloyum. Kaç kiloyla hamile kalmıştın canım
DilekAlkanat 40haftanin sonunda 15kg kadar normal oldugunu soyluyor doktorlar ben kilo almadm ama ben hic bise yiyemiyorum canim hic birsey istemiyor yiyecklerden tiksindim ac dolasiyorum resmen her öğün beyaz peynirli domatesli tost yiyorm o derece
1MelekAnnesi DilekAlkanat anladım cnm o kötü umarım en kısa zamanda düzelirsin. Ben öyle bir sorun yaşamadım çok şükür yiyebiliyorum o yüzden de kilolara doyamıyorum 😂😂
1MelekAnnesi DilekAlkanat aynen cnm hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelsinler 😊😊 bu arada cinsiyet ne sizin 🤗🤗
DilekAlkanat Ah onu sorma iste 🙈 5 farkli dr a gittim 3 u erkek 2si kiz dedi artik detaylida ne derlerse ona inancm
1MelekAnnesi DilekAlkanat sağlıklı olması aslolan ha kız ha erkek evlatta farketmiyor ama insan merak ediyor işte 😊 hayırlısıyla öğrenirsin ini detayda