AyFa1608 bademli_puding tanesini 23 den aldım toplam maliyet 130 falan oldu ama kıçı kırık pazarda normal battaniyeye 300 dedi öyle olunca koymadı 130 lira😂
Aslhn2101 AyFa1608 kesinlikle öyle hazırları cok pahalı evde kendi yapımı daha kolaya geliyor normal battaniye öyle bir de böyle puf battaniyeler daha fazla ücreti bence😂
bademli_puding AyFa1608 haklısın böyle daha uyguna gelmiş bende oğluma yapacam inşallah iki renkli falan yapılıyor mu
rose_gold_26 Aslhn2101 Yok videodaki gibi 90-95 cm aralığında 6 adet iplikten yapacağım. Bitince de paylaşırım inşallah 🥰
AyFa1608 bademli_puding yapablirsin ama iki renkten ziyade ebruli diye renk geçişli olanlar var onlar daha güzel durur.
AyFa1608 bademli_puding yani 2 renk yapsan yama gibi parça parça olur. Renkli istiyorsan ebruli olanlara bak onlar da çok güzel
bademli_puding AyFa1608 anladım teşekkür ederim o zaman en iyisi ben gri renk yapayım tek renk oğlumdan sonra kızda doğursam olur ikisine de
Acemianne8  https://share.icloud.com/photos/0f5XFnujfooDKt0tk3z3VSAaA Buda benden gelsin