AyFa1608 Aslhn2101 örgü örüyorum. Şuffy battaniye de yaptım 6 ipten yaptım 2 güne bitirdim. Ve çok basit yapımı rahatlıkla yaparsın.
Mrvctn Bende ilk defa örgüye başladım. Youtubedan yavaşlatarak popkornlu kalpli bebek battaniyesi örüyorum3. Denememde yaptım çok kolay oluyor parça parça yapıp birleştireceğim en son beyazla başladım bide gri yapacağım beyaz gri olcak https://www.hizliresim.com/2q67t5l
K2-C2 Mrvctn bende örmüştüm popkornlu. Bugün yatın gidip astar diktireceğim daha iyi olur falan diyenler oldu siz ne düşünüyorsunuz
Aslhn2101 Mrvctn maşallah bu da çok güzel gözüküyor benimde yapasım var kolaydan zora doğru gitmek istiyorum pufy battaniye kolay gözüküyor kısa zamanda da bitirirsem diğerlerine daha da hevesim olur inşallah bende yapabilirim 😍😍
Mrvctn K2-C2 Valla ben pek anlamam ama yolladıktan sonra eğer çekerse çekme durumunda astar ne olur bilemedim
Aselhumaninannesi Aslhn2101 teşekkür ederim ve gerçekten kendiniz yapınca daha uyguna maal oluyor o morlu için 16 ip kullandım 350 TL yemi ne geldi halbuki dışarda yapsalardi 700 800 belki daha fazlaydi
Aslhn2101 Aselhumaninannesi kesinlikle öyle hem gönlünüze göre yaptınız her kullandığınızda mutlu olursunuz insanın kendi başarısı daha özel🥰 10 ip kullanıp kare şekilde yapasım var benimde ne küçük ne büyük orta boy olsun diye düşündüm 🌸
Aslhn2101 Lutfiye20 yaa lütfen bir şekilde nasıl koyuluyor bulun da atın görmek isterim sizin eserinizi de 😂😍 bende bilmiyorum bilsem anlatırım ama malesef 🤦🏻♀️😂
Aselhumaninannesi Aslhn2101 ben mor battaniyede 13 ip kullandim yastiklarina 3 ip yetti 1.5*1.5 battaniyem sarı olanda kare şeklinde ona da 7 ip kullandim oda bir tık büyük en azından baya kullanışlı olucak