ilaylayy Kızlar selam 🫂 70110 yatak aldım ama nevresim bulamıyorum olanların fiyatı da inanılmaz yüksek bide 70110 yatağa hangi ölçülerde bakmalıyım lütfen öneri kafayı yicem 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Aslhn2101 ilaylayy ben de burada durayım aynı sorun bendede var. Park yatak için Alez ve çarşaf arıyorum fikir olsun banada
merveiyd Aslhn2101 ilaylayy Kızlar ben yorganlı nevresim seti yapmadım daha bebek kullanamayacak diye ama aldığım çarşaf ve alezin linkini atıyorum sizi çok güzel geldiler
Deletedmom_51 ilaylayy valla ben bi Lcw den buldum. Ama diğerlerini de normal aldım uyar diye düşünüyorum
merveiyd Ben alırken daha uygundu ama ben memnun kaldım, yoykonun içine yataş twiny yatak için aldım bunları
Oznurtopal Yakınınızda carrefour varsa ben orada bebek çarşafı görmüştüm aldım 20 liraydı tanesi. İki tane aldım. Uygun fiyatlı istiyorsanız bir de trendyolda şunu bulmuştum linkini arayım
Sekerbaby Ben E bebekten almıştım lastikli çarşafı müslin çarşaf diye geçiyor 30 tlydi alezi de civilden bulmuştum 100 tl ye ama internette de yataşın mini serisinde vardı alez 150 tlydi o
Lavinia3009 ilaylayy aklınızdaki modelleri bilmiyorum ama hazır almak yerine çarşaf desenini kendiniz seçipte diktirebilirsiniz. İstediğiniz ölçülere göre dikerler 😊
Asyabuse E bebekten aldım ben 70×140 sanırım lastikli olduğu için altına geçiyor ben zaten anlamıyorum yani her yer park beşik dolu ama park beşiğe göre nevresim yok çarşaf yok saçmalık