unlusura Ultrasona göre 18+4 hafta Adete göre de 19+3 hafta Sabahları çok zor kalkıyorum sanki çok ağır iş yapmışımda yorgunluktan ölüyormuşum hissi var sizde de oluyor mu 🙄
Havvaaktas-1 unlusura bende 22 haftalık hamileyim 2 saat işe gidiyorum diğer saatler hep yatıp uyuma arasındayım benim ki de çok çok abartılı her gün 12 saat 13 saat uyuduğum oluyor hep yorgunum 😂
guzelanne01_ unlusura aynı ben😂18 haftalığım Evi kaldırıp indiren taşınıyor gibi temizlik yapıp arkasına kahve içmeye giden ben bitti 😂 ve sürekli aktif hareketliyimdir ama bu hamileliğimde halsizlik uykusuzluk zar zor iş yapma ve sürekli uzanasım var ve yürümeyi sevmez oldum
unlusura Havvaaktas-1 he iyi bari yanlız değilmişim 😂 herkes bana kızıyor bu kadar uyuma az kalk hareket et falan diye
Eylulkelebegi 20+3 bende de var sanki bir kamyon insan dövmüş beni de kafamı kaldıramıyormuşum hissi.. Gece de uykum gelmiyor 🤪
unlusura Eylulkelebegi di mii ya gece de uykuya dalmak zor oluyor tam daldım diyorsun onda da tuvalet derdi 😬🙄
Havvaaktas-1 unlusura uyuyabildiğin kadar uyu sonra zaten uyutmayacaklar 😂 uyumaktan göz torbalarım oldu 😂🙊 gözlerimin şişi hiç inmiyor 😂
unlusura Havvaaktas-1 Havvaaktas-1 doğru dedin resmen doğum öncesi enerji toplayabildiğin kadar topla diyor sonra nasıl olsa seni uyutmucam anne der gbi 😄