2oglusannesi Kızlar sanki adet olacakmsm gibi arada sancı geliyor bu şimdiye kadar geçmesi gerekmezmiydi? Bu ikinci hamileligim, ilkimde bu ilk tutunma sancıları çok sürmedi diye hatırlıyorum.. Endişelenmelimiyim diye yokluyorum kendimi
Mre 2oglusannesi benim de öyle oluyordu doktoruma sorduğumda sade soda,muz ve çiğ badem önermişti. İçinizin rahat olması için bence siz yine de doktorunuza danışın🙏🏻
sehrengiz_8 2oglusannesi 8 haftalık gebelik normal adet döngüsü zamanı sizin için adet döngülerimde benim de birkaç ay aşrı çekmiştim
Burcucaner Geçmiş olsun bende onun için bakiniyordum bende 9+3 um yarım saattir kasigim ağrıyor ve benimde 2. Gebeliğim inşallah kötü birşey yoktur
2oglusannesi Burcucaner inşallah yoktur canım biraz arastrdm rahim genişledgi için normal diyorlar ama bel ağrısı da var bendde. Sizde varmı?
bendiyebiriii 2oglusannesi Burcucaner Haftadayım hala oluyor bazen. Sizin haftalarınızda regl mi oldum acaba diye tuvalete koşuyordum. normal akıntım olduğunda bile regl sanıyordum. Korkmayın normal🌸
Uzay1907 Bende de çok oldu, doktorunuza danışın bir takviye verecektir her bünye farklı, kiminin bu haftalarda bulantısı oluyor kiminin sancısı. Allah kolaylıklar versin sağlıkla gelsin bebeğiniz
Zezeee Ben de 8 haftalık hamileyim benim de ağrılarım var iki gündür başladı öyle çok değil ama hissediliyor