Damla26- Bizim oğlumuzun ismi de kısmetse Leon Ali olacak☺️ Leon; aslan demek ve eşimin fikriydi Ali benim fikrim, asla eskimeyecek olan ve benim için manevi değeri çok büyük bir isim😊 ayrıca Allahın aslanı olarak geçiyor zaten İsimlerin her ikisi de birbiri ile uyumlu anlam olarak🥰👶🏻
Songuleyup Damla26- leo istemistim bende esim asla olmaz demisti cok begendim saglikla gelsin insallah.😊
Songuleyup Asaf ve atlas disinda ne olursa koyabilirsiniz cok fazla bu isimleri gordum kiz isimlerinde sare ve asel veya ahsen cok gormustum anneler birsuru isim var biraz daha arastirin bence. Siz bilirsiniz tabiki.
Damla26- Songuleyup isimleriyle yaşasınlar, çok teşekkür ediyorum. Hepsi sağlıklı, ahlaklı çok güzel insanlar olsunlar diliyorum♥️🙌☺️
sinemcakir07 Elisanne ayaz ismini bir daha düşün bacım çünkü ne kadar ayaz tanıdığıysam hepsi soğuk kendini annesine babasına bile sevdirip öptürmüyorlar
Nunis25 Ben TÜRK ismi koyacağım;GÖKTÜRK, GÖKBÖRÜ, İLTERİŞ, İLBARA,İŞBARA, İLBEY, KUTALMIŞ bunlardan biri olacak :)
Ygmrbrkn1710 Gulsumsagir5416 benim oglumun ismi allah izin verirse ömer asâf olucak klişe ama cok hosumuza gidiyor
Pnrefeminikmucizemmm İlk oğlumun adı Salih Efe 2 Cide oğlum olcak Yusuf Aras Yada yusuf taha düşünüyorum
0293_GzL Pnrefeminikmucizemmm ilk çocuğumuz eşimle Salih Metehan düşünüyoruz Allah nasip eder, sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
SehzadeAnnesi Gulsumsagir5416 bizimde ikinci oglumuz yolda ilk oglumun ismi Alim ikiyciye yigit dusunuyoruz