2prensessannesi Mehtapkz doktorun harika keske erkek doktordan cekinmesem de bende gitsem ama kadina gidebiliyorum sadece
2prensessannesi cannjuuu ya marmara hastanesinin onunden gecmem doktorlari da skntili bence bi baska doktora mutlaka gidin
2prensessannesi Tugcenli dogum yapmadm ama cok ama cok iyi bi doktor oldugunu biliyorum. Normal doguma sonuna kadar ugrasiyo
Bereket41 Zekraa19_ ben gecen sancilanip gittim gayet guzel ilgilendiler ama dogumda ne olur bilemem zaten cogu alikahyadan gelen ebe hemsire felan
hunilimom Zekraa19_ bende Ömer bey de doğum yaptım Gölcük devlet hastanesindeydi o zaman harika bir doktor
Zekraa19_ hunilimom doktordan yana şüphem yok bende gölcükte yaşıyorum sürekli ömer beye gidiyordum şehir hastanesine gidincede bırakmak istemedim
kalbiminpariltisi Yagmurr1 medicalparklar pahalı zaten her yerde, Kocaeli’deyseniz medar konak vs düşünebilirsiniz
Yagmurr1 kalbiminpariltisi ya doktorum iyi ve çok övülüyor o yüzden pek değiştiresim yok 🥲 haftaya gidince bi doğum planı paketleri fiyatları vs öğrenicem