Beyza9 -_Esra_- merakımdan soruyorum Tomris olmasının özel bir sebebi var mı sadece isim beğenisi mi ?
Merviiiss senanurr_00 yaa evet çok benziyor hikayemiz ben kendim de mayıs doğumluyum kızım da mayıs doğumlu olacak 😊
asiyefatsaozdemir Bende Zeynep Şule koyacağım inşallah :) Klasik bir isim ama Zeynep’i çok seviyorum. Babasının süsü, mücevheri anlamında, bir de peygamber efendimizin kızının ismi ve hayatı beni çok etkilemişti. Şule de eşimin seçtiği isim :)
Lazz61 asiyefatsaozdemir ben de Zeynep ismini çoook seviyorum ama çok fazla olduğu için Meryem koyucaz 🥲 bir de 10 yaşında ki abis Meryem ismine taktı resmen. Hala Zeynep içimi ısıtıyor valla zor işler he
Aybukeakar dilsadaydn benim ilk kizimin adi Simay Bal simdi ikinciye hamileyim Sude Nas koyacağım Nas hem kuranda geciyor hemde yardimsever demekmis anlami hosuma gitmişti
ikibebeliannee Ozum12 ben de sahabe adı olduğu için afra düşünmüştüm ama oturtamamıştım bir türlü şimdi tanımadığım birinden de onay alınca içime sindi iyi ki yorum yapmışsın valla teşekkür ederim 😍
Suheda_4406resul dilsadaydn bence Asel Miray koyun benim görümcem kızına o ismi koydu hepimiz çok seviyoruz adını
Gulussss dilsadaydn Biz 30+1 olduk bugün ve adımıza iki hafta önce karar verebildik.. 😂 Neva, Eva, Buğlem ve İlay isimlerinin içinden İlay’ı tercih ettik. Rabbim hayırlısı ile doğup sağlıklı huzurlu adıyla yaşayacağı bir ömür bağışlar inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun gebelik zor 🥲😂🥰