Minisanne12 Buraya ilk geldiğimde daha 220 gün vardı doğumuna nasıl gecicek diye sabırsızlıkla bekliyordum. Ama su gibi geçti şuan ikili rakamlara düştük kim bilir bundan sonrası daha hızlı geçer. Sizin şafak kac🍯🥰
Simya Minisanne12 hiç şafak bakmıyordum biliyo musun senin postu görene kadar 🙈 oysaki haftaya baktıgımız ekranda gözümüzün önünde yazıyoe kocaman 😂 riskler sıkıntılar sorunlar derken insanın sayası gelmiyo şafak filan.. daha yol çook uzun gibi sanki.. oysaki benmde şafak olmuş 78
Minisanne12 usenmedimyaptimbirvelet tek bedende son aylar ayy hem duygusal hem hemen bitsin istenen süreç 😍
Canannnn15 Minisanne12 Hem heyecan hem gelsin isteği hem korku hepsi bir arada zaman nasıl geçti anlamadım 🥰🥰🥰inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde hepimiz de alırız kucağımıza çok güzel duygular Allah ım isteyen herkese de nasip etsin
Minisanne12 Canannnn15 evet biran önce gelsin heyecani🥰. Aminn rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Minisanne12 Simya ayy gerçekten mi ama bi taraftan iyi olmuş hergun bakınca gün geçmiyor ne güzel son aylarda görmüşsün😍💖