Meleklerininannesii 11+3 de erkege benziyo dedi 14+3 de kesin erkek dedi 15+3 de yine çağırdı kesinlestirelm yine alisvrisini yapmaya başla diye. Gittim yine kesin kız demişti 19+3 de yine kızdı😊 değişiyor yani güvenmeyin daha çok erken 16. Haftalar kadar bekleyin
11+6 hafta kız dedi amaaaa 🌸😍
Meleklerininannesii oluyor 16ya kadar bekleyon en azından 🐣🤭
Meleklerininannesii Bana 15. haftada kıza benziyor dedi tam bir hafta sonra 16.haftada erkek dedi. Bence alışveriş için çok erken unisex şeyler alabilirsiniz sadece 20 haftaya kadar kesin değil diyorlar 😍🙏😘
beyzacmvrc yaaaa 🥲 sizinki de maşallah baya adrenalinli bir cinsiyet öğrenme olmuşşş öyle yapayım o zaman canım benim çok teşekkür ederim 😍💕
Meleklerininannesii banada 12+5 de kız olabilir emin değilim dedi 16. Haftada erkek dedi değişebiliyor erkek pek değişmiyor ama kız değişiyor 😂
mayaden öyle yapacağım canımm çok teşekkür ederim💕🌸
Tugce3479 çok haklısın canım öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim 😍🐣
Sevilay_1 evet canım bende o yüzden kararsız kaldım beklemekten başka çaremiz yokk 😂😘
Meleklerininannesii doktprun tecrübesine ve cihazın iyi olmasına bağlı
İlk ve ikinci gebeligimde Dr erkek dedi 12/13 hafta idi kesin eminim alışveriş uapabilrsin dedi hatta ve doğru çıktı neyse gelelim üçüncüye 11 haftada kıza benziyo ama emin degilim bişe alma bir daha ki ay bakayım dedi tabi benim düşüncem mahsus yaptı sonra hasta gidip etrafta 10/11 haftada öğrendim falan der diye usul gereği bı 15/16 yi bekledi neyse ben Dr guveniyodm zaten benzettm emin değilim dediği halde biz dedik tamam kızdır ve gerçekten doğru Cikti benim dr çok tecrübeli yıllardır gidiyorum diye güvendim o bana inanma emin değilim kesin değil sadece tahmin dese bile biz ona guvendigimiz için tamam işte kız dedik 🤣😂 doğru çıktı benim 3 çocuğum da değişmedi tabi ben yine de 20 hafta detayyli USG den sonra biseyler aldim
Meleklerininannesii
6 aylık olana kadar kız biliyorduk 6. Aydan sonra erkek dedi şuan 29 haftalık olduk hala erkek başka bir doktora da göründüm oda net bir şey söylemedi önce kız dedi sonra erkek te olabilir dedi valla şaştım kaldım doğuma az kaldı daha bir bez bile alamadım hayırlısıyla doğsun inşallah 🙇🏻♀️🤲🏻
@Meleklerininannesii benim 26. Haftaya kadar kız bildiğim bebeğim erkek çıktı 😅 biraz daha bekleyin bence 🌸