SeDAaaaa35 Kızlar ovülasyonla yumurtlamayı takip edip hamile kalıp yine de geç döllenmeyle gebelik haftası geriden gelen varmı ?
Eylulkelebegi SeDAaaaa35 ben.. yumurtlama zamanını takip ederek yaptım fakat yumurtlama bitiminden üç dört gün sonra tutmuş muhtemelen. Adet tarihimle gebelik zamanı arasında 9 gün var geç döllenme olmuş dedi Dr 😌
CeydaST SeDAaaaa35 o sonradan yakalanıyor. benim de 9 gün geç yumurtlamam oluyor doktor takibiyle gebe kaldım ben o testlere güvenmiyorum 1 yılımı yediler. ilk 8 9 gün geriden geliyordu şimdi yakaladı ya aynı ya da 2 3 gün arkada görünüyor
Eylulkelebegi Takip falan biraz da değişik işler. Takip yapmayan, korunan, zamanını denk getirmeyen pat diye hamile kalıyor, takip eden, o günlerde düzenli ilişkiye giren , korunmayan tutturamayabiliyor. Ne gelirse Allah’tan geliyor yani illaki bir zamanı var 😌
CeydaST SeDAaaaa35 2 hafta önce 2 hafta sonraya kadar normal görülüyormuş zaten ya sıkıntı yok inşallah ta olmaz hiç birimizin bebişinde. hepsi sağlıkla gelsin amiiinn