Emomm Leyla_tekinz 4 kilo gitmişti çıktığımda. 10. Gününde aldığım tüm kiloyu vermiştim. 2 ay oldu. 12 kilo vermişim. Hamilelik öncesinden daha zayıfım. Vermeye devam inşallah 😂
Ozlemiskndr Leyla_tekinz benim doğumda 5 kg gitmişti bu kadarmı diyor insan ama emzirirken dikkat edersen 1 ayda 5.6 kg veriliyor süt için herşeyi yemezsen
adn111 Ozlemiskndr evet bencede süt icin en güzeli bol su içmek bol su zaten hem süt yapar hem kilo vermede etkili 💓
Aleyunll Ozlemiskndr emzirirken kilo mu gidiyor yine ben tam tersi o zamanda alınıyor diye biliyordum. Kilo nasıl veriyorsunuz ya doğumdan sonra kilo veremeyeceğim diye korkuyorum açıkçası..
Serkansemacit adn111 inşaallah ya bende 75 kilo ile hamile kaldım şuan 39 haftadayim 95 kiloyum 🙄doğumdan sonra eski kiloma hemen döneyim de bide daha sonra 10 15 kiloda öyle gitse tamamdır benim iş 😂
bubizimhikayemiz Serkansemacit ay inşaAllah benim de daha 24. Haftam çok takıyorum doğumdan sonra 10 kg gitse sonraki 1-2 ay içinde de 10-15 gitse ne güzel olur sizce çabuk kilo verilir mi etrafınızda duydunuz mu ?
Babyykmz Serkansemacit 75 kiloyla hamile kaldim suanda daha 2 aylik bile degil bebis doktor en fazla 10 kilo alman gerekiyor hadi olsun 12 dedi eşim 85 te kapanisi yapariz dedi 😅 ben hic sanmiyorum 85te kalabilcegimi 30 kilo alanlari duyduktan sonra 😀
Birannebirkiz Leyla_tekinz 21 kilom gitti lanet olası 1 kiloyu naptiysam veremedim 😅 şuan 50 yim 49 la hamile kalmıştım 71 doğurmuştum
Sermucef Bende 64 ile hamile kaldım şuan 90 felanım ödem çok oldu bende inşallah doğumdan sonra hemen gider bebeğimle 38+4 yiz doğuma az kaldı süt için sudan başka ne yapabilirim önerisi olan
Mehtapkz Sermucef bestlak die bir damla var sanirim canm eczanede satilan. Doktoruna danisip kullanablrsin bende kullanicm
Summerwine Aleyunll emzirmek aşırı kalori yaktiriyormus ama aşırı da acikiyormussun benimde ilk hamileliğim arkadaşlarım öyle dedi.Eger sağlıklı beslenirsen emzirirken hızlı gidiyormuş kilo
E_l_i_F Aleyunll hamilelikte biriken yağlar zaten sonrasında süt olsun diye bol bol su içmek gerekiyor biz üstüne de süt olsun diye yiyoruz yağ depolarımız kalıyor üstüne de ekleniyor
aslansmommm Leyla_tekinz benim 15 günde gitmişti hepsi eski kiloma dönmüştüm 11 kilo çoğu ödemmiş herhalde bu kadar kısa sürede kilo verilir mi deseler inanmazdım
limoncicegimFO Leyla_tekinz 10 kilo gitti doğumla beraber hamile kaldığım kiloya düştüm tekrar 68 le hamile kaldım 81 kilo ile doğuma girdim çıktım 71 e düşmüştüm doğumdan ertesi gün tartildim… yarın tekrar tartilacagim bakalım yarın 2.haftamiz doğumdan 2 hafta sonra bakalım kaç kiloya inmişim Yani arkadaşlar hamilelikte aldığınız kilolara hiç takılmayın her türlü gidiyor
kadertugrul7 Leyla_tekinz dogumdan sonra 25 e yakin kilo verdim 52 ile hamile kalmıştım 80 ne yakın kiloyla doguma girmistim 54 kiloya düşmüştüm su an 57 kiloya ciktim 7 haftalik hamileyim çünkü 🤭
Krnn1 Leyla_tekinz bn hamileykn kilo almayanlardanım. 82 ile hmile kldım doğurduğumda 78 oldum şimdi 84üm. Emzirikn dünyayı yedim yine aldım.şuan diyetteyim. Size önerim doğumdan sonra tatlıya ekmeğe abanmayın.
Gkces09 Leyla_tekinz 15 kilo verdim. 52 kilo ile hamile kaldım 60 kilo ile doğuma gittim şu an 45 kiloyum
edaa1402 Ayyy bende şu an 62 olmuşum 10 kilo aldım 3 hafta sonra doğum var ne kadar gidecek bakalım 🫢🫢
monagra Melayke- ayyy kaç kiloydunuz? Ben 53.7 ile hamile kaldım, 5.5 aylığım 6 kilo almışım çok düzenli yiyorum zaten iştahlı biri de değilim ama almışım :( inşallah doğum sonrası kısa sürede yine 50′li kiloları görebilirim :(
AzraFarah Leyla_tekinz kızımda doğumdan on gün sonra 11 kilo gitmişti,64le doğuma gittim, tartıldığımda 53 kiloydum. İnşallah bunda da öyle gider