SU55 bir çok ihtiyacı yazmışlar yorumlarda eklemek istediğim bir kaç naçizane tavsiyem. Çıtçıtlı body çok gidiyor sürekli kustuğu için ve kakasını vs taşırdığınıda hesaba katarsak ilk zamanlar,ve ağız silme mendilide öyle. Ben ağız silme mendili gördükçe almıştım 30a yakın var🫢 çıtçıtlılarıda 15 er adet var çabuk büyüyor dedikleri için bu kadar aldım sonra gerek kalırsa ekleme yapacağım :) travel sistem bebek arası 4 baby aldım 1 yaşından sonra bastona geçiliyor dedikleri için pahalı birşey tercih etmedim. Ahşap sallanan beşik aldım yatak odasında duracak. Anne yanı bime gelen ana kucağından aldım. Kimisi beşikte yatmıyormuş oda yeterli oluyor gündüz vs uykularında. Odasına dolap şifonyer montessori aldım 7 yaşına kadar kullanabilsin diye. Sallanabilir joie serina 2 in 1 ana kucağı aldım ama sever mi bilemediğimden 2.el uygun fiyatlı aldım beşiğimide 2.el almıştım sevmez değiştiririz diye :) bez ıslak mendil sleppy aldım. Şampuan pişik kremi tarzı cilt ürünleri mustela. Deterjan green clean lavanta yağlı. Tırnak törpüsü,tırnak makası,konak tarağı,ahşap yumuşak tarak,bebeğimin ilk zeka kartları ürününü aldım trendyoldan,büyük sorular kitabı var ondan aldım indirimdeyken yakalamıştım :) otri bebe burun aspiratörü,anne bebek bakım çantası,toplam ince ve kalın olmak üzere 7 adt battaniye, 3 adt müslin bez,bebek temizleme pamuğu,alt açma bezi,kıyafet askısı,biberon avent küçük boyu,emzik avent ultra air. bu şekilde