busranur_19 Kızlar yenidoğan bebeğe fazla sütümü sağdıktan sonra tekrar biberonla verirsem meme reddi olur mu ? Çözümü ne bunun sağmam mı lazım bilgilendirir misiniz 🌹
ardenmoms busranur_19 ilk zamanlar göğüsler çok dolu oluyor hem sağmak rahatlatıyor sağıp dökmek yerine saklamak daha mantıklı tabi sürekli biberonla verirseniz meme reddi yaşayabilirsiniz bi yere giderken sağdıklarınızı alırsınız yanınıza
Summerwine busranur_19 araştırdığım kadarı ile fazla süt olduğunda sağmak gerekiyor çünkü mastit olabiliyor o zamanda mecbur poşet almanız gerekiyo
EmineDefneGokce busranur_19 bence al yedekte bulunsun Örneğin dişçiye gitmiştim. Bebeğime sağdığım sütü vermiştim
Kiwi12 busranur_19 ben acent kulla dım uyuykşarken verdım hep ama sureklı deıl günce bır veya ıkı ke izmir bırakmadı tam teraı bıberonu bıraktı benımkksk
busranur_19 ardenmoms Anladıııım alıp almamak arasında kararsız kalmıştım ilk gebelik olunca sormak istedim 🌹🥰
Aselhumaninannesi busranur_19 biberon dan dolayı cekiniyorsaniz kaşıkla verebilirsiniz yudum yudum yada enjektorle damlatabilirsiniz