Arzum_aktn0 26 haftalık hamileyim. Geceleri çok uykum oluyor ama uyuyamiyorum bir türlü. Bu problem ne zaman geçiyor tahminen
Gizzgzz Arzum_aktn0 22. Haftada aynı durumdayım vücut şimdiden gece uykusuzluğuna alışıyor galiba :)))))
Aysun56 Arzum_aktn0 korkutmak gibi olmasin hiç geçmiyor😂😂 35.haftadayız döne döne uyuyakalıyoruz en sonunda
sehrengiz_8 Arzum_aktn0 bedeniniz sizi yorgunluğa ve uykusuzluğa hazırlıyor ama mümkün olduğunca süt ve ayran tüketerek uykunuzu getirin 11,5 aylık oğlum hala bir uykumuz yok
BbabyMom 29 haftalığız aynı sorunu yaşıyorum yatakta döne döne uyuyakalıyorum en sonunda gece geç saatlerinde 😑😴😴
BBuseY Benim daha yeni başladı uykusuzluğum 36+4 olduk. O haftalarda bol bol uyumuştum. Bnce tadını çıkarın uykunun.. sonrasında uyunmuyor 😐
[silindi] BBuseY bende 36+6 oldum.Uyku problemi çekmiyorum ama,2 saat önce başlayan kasıklarımda ve bacaklarımda regli ağrısı gibi ağrılar başladı ve uyutmuyor,kıpırkıpır içeride.Sizde durum nedir?
sehrengiz_8 Arzum_aktn0 hahaha bana uyu bugünlerini ararsın diyorlardı kendi kendime de söyleniyordum sanki sizden öğreneceğim size ne diye şimdi keşke dinlese idim diyorum ah ah 😀😀şaka bir tarafa alışıyoruz uykusuzluğa o yüzden hep ilk baştaki gibi zor olmayacak
Busooo Arzum_aktn0 ağrın mı oluyor canım neden uyuyamıyorsun mesela benim bel ağrısı çok oluyor bazende sıcak basması ondan uyuyamıyorum
Arzum_aktn0 Busooo ağrım da var aslında, sıcak basması da oluyor genelde. Hepsi birleşince uyku haram oluyor🥲
Arzum_aktn0 sehrengiz_8 bebek doğduktan sonra rahat uyurum diye düşünüyorum ama fazla mı hayal kuruyorum acaba 😂
BbabyMom Ben en son artık bır relax sakin müzik açıyorum ıkı üç yastık belıme bacaklarıma öylece modumu bulup sızıyorum 😅😅
sehrengiz_8 Arzum_aktn0 ilk bir ay iki üç saat arayla emzirmen gerek ayrıca kolik ya da gaz sıkıntısı olmazsa belki rahat olmasa da uyursun 😀😊
sehrengiz_8 Defne_momm günde kaç saat uyuduğunu hesaplayamıyorum çünkü gece uykumuz aşırı bölük bölük
Defne_momm Arzum_aktn0 bende korkutmak istemem ama benim 30. Haftadan sonra maalesef doğuma kadar uyku nedir gelmek bilmedi. Bebeğin ilk 40 ı çıkana kadar gene uyuyamadım. Bebeğim 2 aylık olduktan sonra rahatladım günde 8 saat uyuyorum şuan