Zafse Selam kizlar çatlatma iğnesi oldum 5. günün benim merak ettiğim şey şu hiçbir belirti olmadan(göğüste hassasiyet,akıntı,bulantı) vs hamile kalan var mı hasperkader gibi :) bilgi alabilir miyim💋
kadertugrul7 Zafse oglumdada adet gecikmesi disinda hic belirti olmadi su anki bebisimide adet gecikmesiyle ogrendim ve hic bir belirti yoktu
Kelebekk-0307 Zafse 6.haftaya kadar belirtim sıfırdı 6.hafta şiddetli mide bulantisi başladı test sonrası hamile olduğuma ikna oldum adet gecikmesi bende bir belirti değildi oldum olası düzenli adet görmedim çünkü.
sehrengiz_8 Zafse canım belirti hissedenlerin çoğu psikolojik kendi doktorum bizzat söyledi bakıyorum hcg hormonu vücudunda bir tepki verecek kadar yüksek düzeyde değil anne adayımız midem bulanıyor yok kasıklarım ağrıyor şikayeti ile geliyor. Ortalama belirtiler en erken 7-8 hafta civarında başlar onun öncesi belirtiler adet belirtilerinden asla farksız değil diyor
Zafse sehrengiz_8 çok haklısın bende normalde göğüste ağrı olur regl yaklaşınca ama şuan asla hicbisey yok ne ağrı ne kasıkta ağrı :)))
momyy__ Zafse tabiki olur canım her insanın vücudu farklı bünyesi farklı bir arkadaşımın midesi bile yanmiyodu
Arzum_87 Zafse Benim de hiç belirtim yoktu. Sadece adet gecikmesi ile şüphelendim. Birde alt karından göbeğe doğru pembe bir çizgi oluşmuştu. Ben tenim beyaz ve hassas olduğu için uyurken kaşıdığımı tırnapım çizdi diye düşünmüştüm. Meğer kordon çizgisiymiş. Hamilelik testi pozitif çıkınca anladım 🙈🤩
Ahs Zafse evet hiçbir belirtim yoktu adet gecikmesi, kusma, mide bulantısı vs hiçbir belirtim olmadı benim öğrendiğimde de çok erkendi zaten