sedcak Kızlar 5 aylık oldum. Eteklerin altına giymek için hamile külotlu corabı aldım ebebekten “Daymod” marka. Ama hiç memnun değilim ağ kısmı sürekli aşağıya düşüyor hiç rahat değil. Memnun kaldığınız hamile külotlu corap markası varmı?
usenmedimyaptimbirvelet sedcak 8 aylık hamileyim bende,pentinin kilotlu çorabını giyiyorum ten olanından belden düşmüyor büyük beden alınca rahat yani🙏🏻
Rabia04_09 sedcak daha önce kullanmadım hiç ama pentiden bakın isterseniz ben hamile kilodu almıştım ordan hem kalite olarak hem rahatlık olarak çok iyiydi
Bhr075 sedcak H&M den kullanıyorum canım ilk hamileliğimde almıştım 4 sene önce şu an ikinciye hamileyim 8 aylığım ve hala kullanıyorum malı ve rahatlığı 10 üzerinden 10 öneririm yani 🌸
HappyMom1234 sedcak penti den alabilirsiniz ben ordan aldım çok da memnunum 2 ay önce 70tlye almıştım
baharkarakuzu Penti de lastiği rahatsız ediyor. Benim en memnun kaldığım ebebekte satılan çorapti canım hem biraz kalın usutmez bu havalarda.
Meribiri1 sedcak ben pentiden aldım üç farklı rengi var çok memnunum yumuşacık da e bebekten bi tane aldım oda hemen yırtıldı bidaha almam