seymadegrmmci95 5 aylık evliyim 6 haftalık hamileyim herkes çok erken diyor üzülüyorum erken mi gerçekten?
123esr_ seymadegrmmci95 kimene ! Anası belli babası belli neden üzülüp tadını çıkarmıyorsun Rabbim nasip etmiş çok şükür
anapanda12 seymadegrmmci95 ben evlendiğim gece hamile kalmıştım 😂 bence seninki erken değil üzülme hem zaten evlenmede ki en büyük sebeplerden değil mi bebek sahibi olmak? bu sefer yapmayınca da başlarlar geç kaldın noldu neden yapmıyorsunuz sende mi sıkıntı var kocan mo kusurlu vs vs boşkoy keyfine bak sen
Zehradgdrn seymadegrmmci95 ben tam 1 yıllık evliyken hamile oldum keşke erken yapsamişım dedim 9 ay beklemek cidden uzun kafana takma ister 6 ay ister 1 beklesen nolacakki eşini sevip güveniyorsan güzel günleri bebişinizle yaşarsiniz duygu karmaşasinda olman çok normal ben ilk 3 ay hamile olduğumu unutuyordum 😀🌸
Alya09 Bence bu durum kimseyi ilgilendirmşyor siz beebebğinize odaklanın allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🥰
06Seyma-06 7 aylık evliyim 5 aylık hamileyim canım elhamdülillah Rabbim aratmadı diye dua ediyorum. Eşin baba olmak için doğru adam ise hiç tereddüt etme ve anne olmanın tadını çıkar
ROJIN27_47 seymadegrmmci95 bence erken değil. Bende 8aylık evliyim 2aylıkta hamileyim. Çok şükür Allah nasip etti. Çünkü senellerce bebek hasretiyle yaşayanlar var. Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah. 💗🥰
Minikmucizemmm26 seymadegrmmci95 kimseyi duymayın herkes herşeyi söyler bak ne güzel Allah sana aratmadan nasip etmiş yerinde olmak isteyen yıllarca arayan sonra bulan hatta hâlâ bulamayan o kadar çok insan var ki benim 4 sene sonra oldu vakti saati bu zamanaymış ama çok isterdim hemen olmasını inan ki olmaması daha üzücü daha yıpratıcı bırakın insanlar istediğini desin siz keyfini çıkarın hayat sizin hayatınız
Kelebekk-0307 seymadegrmmci95 ilk gece hamile kaldığım gelmiştir aklıma 🙈 ya anlamıyorum gerçekten kime ne kendileri mi doğuracak bakacak büyütecek erken olsa niye erken oldu geç olsa bir sorun mu var niye olmuyor diye darlarlar yani insanları memnun etmek o kadar zor ki kaldı ki bu sizin kararınız kimseye laf düşmez yani bosverin
Pnr60 Çok iyi bence ya 🥰tabi sevgiliyken tanışma vs süreciniz ne kadar bilmiyorum ama ben eşimle 6 yıl sevgililik dönemi yaşadım evlendim 1 yıl sonra hamile kaldım keşke hemen kalsaymışım 🤪
Htcsnmz03 seymadegrmmci95 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim kime göre ayıp saçmalama bebeğinin keyfini çıkar erken diyen olursa öyle uygun gördük dersin 🌸
Tkaraa1 seymadegrmmci95 seymadegrmmci95 buna ilk aydan hamile kalan ben çok güldüm 😄 pardon da kimene? Rabbim aratmamış nasip etmiş vermiş çok şükür. Takma dış sesleri tadını çıkart 🙏🏼 Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ❤️
aaslim seymadegrmmci95 vallahi daral geldi milletin bu lafından ben de 4 aylık evliyim 3 aylık da hamileyim, sürekli duyuyorum. Bana göre senin hiç erken değil merak etme ☺️