anapanda12 Lütfen elif ismi koymayın sakıncalı çünkü Elif dik durmayı eğilip bükülmemeyi yalnız olmayı yani özetle Allah’ı temsil eden bimisim kendi ismim olmasına rağmen tavsiye etmiyorum çoğu elif isminin yükünü taşıyanaz ve çileden çileye düşer
Dmttthemum Jeatimo Beril gerçekten çok güzel bir isim 🥰 benim de öğrencim var Beril çok akıllı çok güzel ben ondan etkilendim açıkçası sizin kızlarınız nasıllar acaba isim çok etkiliyormuş insanı
Dmttthemum Bskaymazz Beril gerçekten çok güzel bir isim 🥰 benim de öğrencim var Beril çok akıllı çok güzel ben ondan etkilendim açıkçası sizin kızlarınız nasıllar acaba isim çok etkiliyormuş insanı
Dmttthemum Beril gerçekten çok güzel bir isim 🥰 benim de öğrencim var Beril çok akıllı çok güzel ben ondan etkilendim açıkçası sizin kızlarınız nasıllar acaba isim çok etkiliyormuş insanı
Dmttthemum nur34_ herkes koyuyor bu aralar isim postlarında görüyorum bir de geçen sene kırmızı oda dizisinde Alya karakteri vardı ondan sonra moda oldu yine
Dmttthemum nur34_ evet Asel de aynı şekilde çok yaygın ben de Alya yaygın diye başına isim eklemeyi düşündüm
Bskaymazz Dmttthemum Bende çok beğenerek koymuştum ismini bide çok duymamıştım böyle şuan ki kadar yaygın değildi geçen sene :) Bizimki çok güleryüzlü kendini sevdiriyor. Biraz inatçı dediğim dedik ama onuda benden almış 😂 Onun haricinde bana bi sıkıntı yaşatmadı çok şükür 😂
Jeatimo Dmttthemum her çocuk annesine özel ama 1 yaşında akıl küpü maşallah 😂 çok naif narin uysal bir kişiliği var. Üstünü çıkarınca bezini çöpe kıyafetini kirliye atar. Üzmedi beni hiç 323 çocuk yaparım böyle olacaksa yani