Tr2603 Kızlar 23 haftalık hamileyim şiddetli şekilde mide yanmalarım başladı ne yapıyorsunuz mide yanması için ☹️
TTtutku Tr2603 yağlı ve baharattan olabildiğince uzak dur az ve sık ye akşamları çok yememeye özen göster maden suyu soda değil bak maden suyu ikisi farklı şeyler içebilirsin gaviscon kullanabilirsin
Kucukpanda90 Tr2603 gaviscondan başka hic birsey fayda etmiyor bana. Soda soguk sut falan da iyi geliyor diyorlar ama benim mideme fayda etmiyor onlar
minikmucizemmmmmm Tr2603 bende 20 haftalık. İki gündür başladı özellikle geceleri sanki yemek borusu alev alev yanıyo ciğerlerim falan çok kötü oluyorum. Soğuk süt içtim işe yaramadı. Perşembe günü randevum var ilaç yazdırcam büyük ihtimalle 😒
Tr2603 TTtutku sade maden suyu normalde de tüketiyorum ama mide yanması için denemedim hiç deneyeceğim olmazsa dediğiniz ilaca bir bakayım teşekkür ederim ☺️
Tr2603 Kucukpanda90 süt içtim de bana da fayda etmedi olmazsa ilacı sorayım doktoruma teşekkür ederim ☺️
TTtutku Kucukpanda90 seninki gaz değil midedeki asitin yukarı çıkması aşkım gaz olduğu zaman soda iyi geliyor geğirtiyor seninki daha zor o yanma kavrulma varya perişan kusunca da rahatlıyo insan bu arada
TTtutku Tr2603 mide yanması bi nevi içerdeki sıkışan gazında dışarı çıkamaması bu sefer sırtına göğsüne ağrı yapıyor ben normal hayatımda da çeken biriyim o yüzden ezberim neyin iyi gelip gelmediğini umarım çok sürmez gerçekten kötü bişey
Tr2603 minikmucizemmmmmm tam tarif ettiğiniz şekilde oluyor bende de ya alev alev yanıyo sanki süt bende de işe yaramadı olmazsa ilaç alacağım bende 🥲
Tr2603 TTtutku eveeet sırtımda ve kaburgalarımda da ağrı var demek mide yanmasıyla bağlantılı ☹️ inşallah gerçekten çok kötü bir durum ☹️
Tr2603 Sulte cidden sıkıntılı bir durummuş ya yaşamadan bilemiyorsun hep okuyordum burda ama gerçekten zormuş ☹️
Beyzaa-123 Tr2603 gaviscon canım benim de çok aşırı mide yanmalarım var geçiriyor. Süt falan etkisiz yani çoksa