Tatlisanne Kızlar 21 haftaligim detaylı ultrasonda erkek bir bebeğimiz olacağını öğrendik değişir mi aceba 🤔
Seyma95 Tatlisanne değişmez sanırım bende 19da detaylı da öğrendim daha öncede erkek denmişti 15.haftada 😇
Elmasbirkansefil Tatlisanne bende detaylida öğrendim canım benim bebeğim göstermiyordu 20. Haftada detaylida pipisini gördük 🤗🙂 sağ salim bebegimizi kucagimiza alırız inşallah ❤❤
Tatlisanne Limpid hayır 17 haftalıkken doktorum erkeğe benzetmişti ama kesin konuşmak istemediği için detayliya bekleyelim dedi
Areforhanayaz Tatlisanne sag erkek sol kız derler ıkıncı yavruma hamıleyım oglum hep sagdaydı bu sol tarafımda bakalım bızım ne olcak ❤️
Areforhanayaz 18 olduk ama erkege benzıyor dedı ama hep ıcımden kız gecıyor oglumdada kız dendı ama ıcımden erkek gecıyodu oglum oldu bakalım bunda be olcak gercekten sag erkek sol kız furya sı gercek mı aceba onu merak edıyorum
Tatlisanne Areforhanayaz inşallah istediğin gibi olur canim bu sağ solun doğru olup olmadığı hakkındada hic bir bilgim yok
Areforhanayaz Tatlisanne amin ınsallah herseyden onemlısı hayırlıaı ıle kucagımıza alıp saglıkla buyumelerı❤️🙏 allah hepımıı bır avazda zamanlıca kurtarsın
Fyztfkc Tatlisanne biz 10 haftalık olduk, yarın kontrolüm var muhtemelen bir dahakine öğrenirim diye düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️