Canannnn15 yenibirannis Amin inşallah sanada tüm isteyenlerede Allah ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰
Yenibirannee Efnanefnan varda önceki yorumlari okuduysaniz daha onceden bakabilirsiniz diye soylemis arkadaş ondan sordum…..
SimgeGktg yenibirannis Merhaba, iki gun boyunca regly sancisi çektim gelmeyince erken gebelik testi ile öğrendim ben de. 🙈 Adet sancısı belirleyici değil yani bizzat deneyimledim. Varsa gebelik hayırlı olsun şimdiden. Sevgiler ❣️🌹
yenibirannis SimgeGktg teşekkür ederim saolun sizede hayrlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins 🙏🤗
Nur001 Benim de böyle olmuştu beta ilk 9.2 çıktı o yüzden silik çizgi oluyormuş .sonuç ilk 5 dk içinde silikte olsa pozitifse hamilesindir 🥰 prodoctor marka erken gebelik testi yap o en net sonucu veriyor
Momsy410 yenibirannis olsan olurdun simdiye kadar. Ayni inkar surecinden gectigim icin diyorum pozitif de cikmis zaten bence hamilrsin 😊
Mrsfly yenibirannis canım naptın baktınmı e nabıza veya dediğim yere düşmüş olabilir şimdiyeee.. ben burda meraktan ölcem sen yarın diip duruyon🤣 git bak çabuk 😃
Krdlnyldrm Kızlaaar merhaba adetim 3 gün gecikti hamilelik belirtim yok ama bilemedim acaba hamile olabilirmiyim adet olacakmışım gibi kasıklarım ama olmadım