2022bebeki Tgbrkasl Kabaca en az 2 önden düğmeli gecelik, çamaşır,uzun ped, depend, havlu, terlik,sac tokasi, islak mendil, havlu kağıt, kirli çamaşır torbası, göğüs ucu kremi, hoşaf anne için ilk aklıma gelenler🤗
Cayvarmiya İnşallah eksiksiz yazarım, anne için bir gecelik iki normal pijama takımı Bir plastik terlik bir tane de yumuşak terlik Şampuan Havlu Depend ve lohusa pedi Lohusa tacı Emzirme sütyeni Emzirme atleti Alt çamaşır Göğüs pedi Yastık kılıfı koydum 3 tane ben başka yastık kılıfına kafamı koyamadığım için eşim ve kendime koydum. Hırka Çorap bir kaç tane Çıkış için rahat kıyafet Makyaj malzemeleri Diş macunu fırçası Göğüs ucu kremi Gümüş kapak Kapalı ise başörtü Saç düzleştirici Bebek içinde Tulum Çıtçıtlı body Eldiven, zıbın, yelek veya hırka Beşli takım Çorap ( hepsinden 3 tane koydum ) Müslin örtü Şapka Mevsime uygun kalınlıkta battaniye Alt değiştirme örtüsü Bebek bezi,(10 tane koydum) Islak mendil Pişik kremi Baba için terlik pijama takımı
Cayvarmiya Tgbrkasl rica ederim inşallah eksik yoktur Google a bak birde YouTube da bunların vloglarını çok çeken var izle mutlaka fikir olur
Cayvarmiya Tgbrkasl ben bi onlu takım doğumhaneye vermek için, bir tane beşli isimli takım fotoğraf çekimi için, bi tulum Bi de 3 tane beşli takım koydum bak böyle yazmamışım kusura bakma Yani toplam 4 beşli takım (zıbınları da olacak) Bir tane 10 lu hastane çıkışı