Elaa-12 Merhabalar, Kırıkhan devlet hastanesinde sezaryen doğum yapacağım. Doğumdan sonra kaç gece yatış veriliyor? Orda doğum yapan ya da bilgisi olanlar cevap verebilir mi acaba ?
1prensannesiiiii Elaa-12 doktorunuz kim acaba memnun musunuz diye merak ettim benimde dogumumun orda olma ihtimali var hiç gitmedim de
Elaa-12 Aselinannesi31 ilki sezaryendi, bu da sezaryen olacak canım. Küçük çocuğum var, ondan 2 gece ayrı kalmak zor gelecek
Elaa-12 1prensannesiiiii Mehmet Kör hocaya gidiyorum. Çok memnunum, oldukça ilgili bir doktor. Buraya tayin olduğumda Bilim hast ne gideyim dedim, pek memnun kalmadım. Devleti deneyim dedim, benim riskli gebelik bir de, şükür 37.haftaya kadar getirdi
1prensannesiiiii yokaglamiyomgozumadozkacti_- ben iyiyim kuzum deprem bölgesinde değilim ama ailem marasta çok psikolojim bozuldu Allah hepimizin yardımcısı olsun 😔
Aselinannesi31 yokaglamiyomgozumadozkacti_- cok sukur iyiyiz ben antepdeyim evlere giremiyiruz arabada kaliyoruz sali günü doğum var kara kara knu düşünüyorum aglamaktan düşünmekten kafayi yiyecem nolcak diye Rabbim bi daha kimseye yasatmasin annemlerin köyü yerle bir oldu canını zor kurtardi cok zor durumdalar
yokaglamiyomgozumadozkacti_- 1prensannesiiiii ayy canım çok sevindim ailenler nasıl çok zor psikoloji diye bisey kalmadı kimsede rabbim herkesin yardımcısı olsun diğer kızlardan haber yok galiba ya
1prensannesiiiii yokaglamiyomgozumadozkacti_- kafaları donuk durumda hepsinin psikolojisi bozulmuş ne yapacaklarını beş dakika sonrasini dusunemiyorlar kalacak yer yok benim elimden bişey gelmiyor burda sıkıntı stresten sancılar giriyor😔
yokaglamiyomgozumadozkacti_- 1prensannesiiiii kıyamam ya canım biliyorum zor ama çocuklarımız için ayakta durmak zorundayız buna mecburuz sen şuan içinde bi can taşıyorsun onu düşünmek korumak kollamak zorundasın ailen gelemiyor mu peki sen nerde oturuyorsun
1prensannesiiiii yokaglamiyomgozumadozkacti_- öyle canım sırf bebek için yiyip içiyorum zaten yoksa içtiğim sudan utanıyorum 😔ben anamurdayim marasa çok uzak yollarda yarilmalar var ne ben gidebiliyorum ne ailem gelebiliyor