Snnr48 Merhabalar 2 haftaya kadar doğum yapacağım fakat tırnak makası aldım birde tırnak törpüsü kulalananlar var bazı yerlerde tırnak yapısını bozduugunu okudum sizce tırnak makası mi torpusumu sağlıklı bilgi sahibi olan var mi
Hallerimvarbenim Snnr48 Ben makasla kesme konusunda kendime güvenmediğim için elektrikli törpü aldım canım
gmzhrn Snnr48 kizimda tırnak makası kullandım maşallah çok güzel.bir tırnak şekli ve yapısı var. sizin keşiş sekliniz önemli
gamzecee Snnr48 ben ilk tırnak makası ile derisini kestim sonra su makas gibi olanla kesmeye başladım 7 aylık geçen törpüle aldım çok iyi değil ama kestim yada çok aldım korkusu yok zaten keserkende mükemmel kesemiyordum
Azra41 Snnr48 ahh ben 40 i çıkınca eldiveni de çıkarttım tırnaklarını da kesiyim dedim yanlışlıkla etini kesmiştim 🥺😔 sonra törpü kullandim . İkisini de kullanıyorum
Ayse12__ Snnr48 ben makas kullanmaya korktuğum için törpü aldım çok rahat onu kullanıyorum çok memnunum
belinayinannesii Bende kararsız kaldim ya, birde şey diyorlar ya ilk zamanlar kendiliğinden dökülüyor ne zaman kesmeye başladınız acaba tecrübeli olanlar bu konu hakkında fikrinizi söyler misiniz