Sevvalkvkl Kızlar 38+0 kızım çok hareketsiz gün içinde nadir hissediyorum hareketlerini onu da küçük küçük büyük tekmeleri olmadı sizde durum nedir yaşayan varmı bu arada kilosu 2500 acaba kilodan da kaynaklı olabilir mi
Ymka Sevvalkvkl ben 27 haftalık hamileyim kontrole gittimizde doktora sordum dedim bazen çok kuvvetli hissediyorum hareketlerini bazende hiç hissetmiyorum dedim . Doktor dedi ki kendini aşırı derecede yoruyosan o gün hisetmeyebilirsin korkma sakın demişti 😻
Eldgrn Sevvalkvkl 36+6 olucaz çok haraketli Çarşamba kontrol var ne kadarlık durumu ne o zaman öğrenicem bu aralar ama çok aktif kendisi
Ymka Sevvalkvkl bide bebek hafta hafta büyüdüğü için alanı daraliyo olabilir yinede gönlünüzü ferah tutun dinlenin, sola yatın , çikolata yiyin
[silindi] Sevvalkvkl yorgunluktan, ayakta uzun kalınca azalıyor hareketleri😑 sol tarafa yatınca başlıyor kıpırdanmaya😅
Beyzaa_nur41 Bende 35 haftaligim hareket hissetmiyorum ya yarın sabah randevum var korkuyorum altta batma çok oluyo 3 gündür
elifcicek_07 Ikra33 bende elimle uyarıyordum bir ara bebeği hasta olup yattığım zaman doktor bebeği sev konuş ama elle uyarma dedi size de tavsiyem olsun.
Sevvalkvkl [silindi] yorgunluk çok fazla doğuma kdr genel temizlik yapmak istedim her gün bir yeri yapayım derken baya uzadı 😔